Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagen i tårar – sorgliga upptäckten med arvet: "Gråtit floder"

13 apr, 2023, 14:00 

Malin Berghagen har stött på ett stort bakslag.

Annons

Det är nästan precis fem år sedan som Barbro "Lill-Babs" Svensson gick bort och lämnade Sverige i sorg. Döttarna Malin Berghagen, Kristin Kaspersen och Monica Svensson har gjort allt för att hålla minnet efter henne levande.

Bland annat har Malin köpt en gård på Järvsö, platsen som låg Lill-Babs allra närmast hjärtat. Men nu går planerna i kras.

Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnenBrand logo
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Malin Berghagens stora köp – släktgården på Järvsö

Gården Malin Berghagen köpt är en riktig släktklenod, som har funnits i samma familj sedan 1864.

Det blir alltså något av ett arv, och den ligger såklart på Järvsö, där Lill-Babs växte upp och levde stora delar av sitt liv. Platsen betyder givetvis mycket för familjen, och i början av mars berättade Malin mer om gården:

Annons

"Gården är en släktgård till mig och har varit i samma familj sedan 1864. Min mormor växte upp på gården bredvid. Jag har t o m ett brev som berättar om att mormor nu flyttat till sin pappa i Vålsjö och att han nu bär ansvaret över Brita. Mormors farfars faster bodde i gården som vi nu köpt. Så du förstår säkert hur lycklig jag är. Den är allt jag någonsin drömt om!" Skrev hon på sin blogg.

Malin hyr just nu gården, men har köpt den och köpet blir officiellt i sommar. Hon har redan gigantiska planer för stället. Ladan ska renoveras och bli till en yogasal, så att man under sommaren kan hålla kurser där.

Lill-Babs på Järvsö
Lill-Babs älskade Järvsö, och fördes till sista vilan i Järvsö kyrka.

Malin Berghagens sorg över arvet

Men nu kommer Malin med ett riktigt sorgligt besked. Saker och ting har inte gått enligt plan, och det blir ingen sommar i yogaladan.

Annons

Något har hänt med bygget, och hennes planer har helt fått ställas in.

"Meningen var ju att jag i sommar skulle ha kurser på vår gård i Järvsö. Men pga lite problem som dykt upp under våren med gården kommer vi inte hinna få klart yogasalen förrän nästa sommar. Alltså 2024. Det är så otroligt tråkigt och jag har typ gråtit floder men det är som det är." Skriver hon på sin blogg.

Vidare berättar Malin att hon inte gett upp planerna om en yoga-sommar, och att hon nu letar lokal närmare Stockholm för fullt.

Foto: TT

Annons