Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagens beslut för enorma arvet efter alla år – berättar nu

06 mar, 2023, 17:00 

Malin Berghagen har fattat ett beslut. Nu berättar hon.

Annons

Det var i början av april 2018 som en av våra starkast lysande stjärnor, Barbro "Lill-Babs" Svensson, slocknade. Efter sig lämnade hon ett land i sorg, och tre döttrar.

Malin Berghagen, Kristin Kaspersen och Monica Svensson gör allt de kan för att hålla minnet av sin mor levande. Nu har Malin Berghagen fattat ett beslut som rör ett riktigt släkt-"arv".

Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”Brand logo
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”

Döttrarnas beslut för Lill-Babs arv – gör om allt

Järvsö. Det är en plats som knappt går att nämna utan att tankarna omedelbart förs till Lill-Babs. Det var ju den plats hon höll närmast hjärtat, hon föddes där och spenderade mycket tid i det idylliska landskapet.

1973 byggde hon ett hus där för sin mor, som sedan kom att bli en viktig plats för hela familjen. När Barbro gick bort för två år sedan, såg döttrarna till att bevara hennes älskade plats. De ärvde ju såklart huset, och valde att renovera det för att hålla det i toppform.

Annons

Malin Berghagen blev känslosam på sin Facebook när de renoverat klart köket:

"Detta kök och betytt väldigt mycket för vår familj för det har funnits i vårt liv i ca 15 år. Här har familjen samlats många somrar och jular. Senast den stora julen 2017 som blev vår sista jul med mamma i Järvsö".

Barbro Svenssons hus i Järvsö
Det älskade huset i Järvsö.

Malin Berghagens beslut för arvet

Men Lill-Babs hus är inte den enda släktklenoden i Järvsö. Malin Berghagen har nämligen investerat i en gård, men som faktiskt inte tillhört Barbro, utan går långt bak i släkten.

Hon har hyrt det, innan köpet officiellt går igenom i sommar. Och visst känns det rätt på alla vis – det är ju riktigt speciellt.

"Gården är en släktgård till mig och har varit i samma familj sedan 1864. Min mormor växte upp på gården bredvid. Jag har t o m ett brev som berättar om att mormor nu flyttat till sin pappa i Vålsjö och att han nu bär ansvaret över Brita. Mormors farfars faster bodde i gården som vi nu köpt. Så du förstår säkert hur lycklig jag är. Den är allt jag någonsin drömt om!" Skriver hon på sin blogg.

Och nu när sommaren närmar sig har hon storslagna planer för "arvet":

"Jag behöver renovera yogaladan och bygga upp sommarens kurser här på gården i Järvsö." Skriver hon på Instagram.

Så spännande det ska bli att följa Malins nya liv på gården!

Foto: TT

Annons