Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Malin Berghagen oigenkännlig på bilden – nu reagerar många

05 mar, 2024, 17:00 
Malin Berghagen
Man ser knappt att det är Malin Berghagen på bilden – och följarna är inte sena med att reagera på hennes inlägg.
Annons
Lasse Berghagens känslosamma uppträdande – tokhyllas i TV4Brand logo
Lasse Berghagens känslosamma uppträdande – tokhyllas i TV4

Malin Berghagen, 57, har många strängar på sin lyra och har testat på mycket under sin långa och lite krokiga karriär.

Ja, hon föddes ju in i rampljuset med både en känd mamma, Barbro "Lill-Babs" Svensson, och en känd pappa, Lasse Berghagen.

Och visst testade Malin sina vingar med artisteriet, precis som sina föräldrar. Men det kändes inte helt bra – något som kommer på tal när Malin publicerar en bild där man knappt känner igen profilen.

Bilden på Malin Berghagen – fina insikten

Malin är både en framgångsrik skådespelare och programledare, och det är ingen slump att hon sökt sig till rampljuset.

Annons

Nej, när profilen nu publicerar en bild med många år på nacken från när Malin var med i uppsättningen av Ronja Rövardotter kommer allt på tal.

Först är det nästan svårt att känna igen Malin – hon är ju i kostym, och bilden är som sagt gammal, men visst ser man att det är Malins blick.

Och det är garanterat Malins kloka ord och resonemang som kommer med bilden. Där reflekterar hon kring vägen hon valde – och kamperna hon tog:

"Jag fick alltid höra av andra att jag åkte in på skådespeleriet på ett bananskal. Framför allt från andra skådespelare. Det var kanske sant men ingen visste att det egentligen var mitt sätt att ducka undan från det som förväntades av mig, att sjunga", inleder Malin.

Hon skriver vidare att hon inte ville bli jämförd med sina föräldrar och hellre kämpade i skådisbranschen trots att sången låg henne "närmare i generna".

Till slut skulle Malin dock landa i sin tredje passion – hälsan. Något hon är så glad för i dag, där finns det nämligen utrymme för hennes scenperson också:

Annons

"Alla som varit på mina kurser vet att jag även där är mer skådespelerska och sångerska, en som står på scenen för att beröra med det som är på riktigt, naket, äkta , än hälsoprofil. Min ärliga gestaltning från mitt hjärta", skriver profilen.

Många reagerar starkt på Malins inlägg

Ord som berör många. I kommentarsfältet tokhyllas Malin och bilden på hennes yngre jag som då inte helt hittat sin väg än:

"Sååååå fint skrivet Malin ❤️❤️", skriver en person.

"Så klokt 🥰", skriver en annan.

"Så vackert beskrivet och kloka ord ❤️", skriver en tredje.

Vi kan inte annat än hålla med!

Foto: TTAnnons