Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersens familjebesked – 20 år efter yngsta sonens nedkomst: "Sån lycka"

01 mar, 2024, 20:30 
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen ler från öra till öra – när hon visar upp den enorma familjelyckan!
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Vi känner igen Kristin Kaspersen, 54, från tv-sammanhang men självklart har hon också ett liv utanför rutan – fyllt med kärlek.

Ja, programledaren är mycket familjekär och hyllar ofta sin framlidna mamma Lill-Babs, sin älskade pappa och hennes två söner på Instagram.

Och nu, under en resa till Norge, kommer Kristin plötsligt med ett mycket hjärtevärmande besked – där hon sätter ord på lyckan!

Kristin Kaspersen visar familjelyckan

Kristin gör resan från Sverige till Norge för att hälsa på sin norska släkt relativt ofta, och nu är hon alltså i grannlandet igen.

Annons

I Oslo bor ju hennes älskade pappa Kjell som programledaren sagt att hon vill ta vara på tiden med, och det är tydligt att de trivs bra i varandras sällskap.

Ja, nästan alltid när Kristin hälsar på dokumenterar hon mer eller mindre besöket på Instagram och överöser sin pappa med kärlek.

Nu under denna vistelse har hon även hittat en bok som hennes farmor satt ihop med urklipp från tidningar om Kjells karriär i det norska fotbollslandslaget.

Kristin Kaspersen visar upp tidningsurklipp på sin pappa Kjell Kaspersen
Kristin Kaspersen har gjort en fin upptäckt under sin Norge-vistelse. Foto:Instagram/kaspersen

Kristin ser till att maxa tiden i Norge och hälsar även på andra familjemedlemmar, som sin bror Kriss. Och han kommer med ett härligt familjepaket – som dottern Sophia som står Kristin oerhört kär.

Annons

Nu tillägnar programledaren en Instagramstory till sin brorsdotter:

"Hälsat på lillebror Kriss och hans familj ikväll. Min brorsdotter Sophia vill kramas hela tiden, och det är sån lycka. Framför allt när vi ses så sällan pga avståndet så är det extra härligt när hon kastar sig runt min hals och det känns som vi kramades igår", går bland annat att läsa.

Kristin Kaspersen kramar sin brorsdotter
Kristin Kaspersen njuter till fullo av att få krama sin brorsdotter! Foto:Instagram/kaspersen

Kristin Kaspersens söner har blivit stora

Att Kristin passar på att njuta av barngos är inte konstigt. Hon älskar ju sin släkt, och nu är ju de egna sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén stora.

Ja, det har faktiskt gått 20 år sedan Kristin sist blev mamma, då til Leon, så barntiden med sönerna är långt förbi. Tur att det finns andra barn i släkten som Kristin fortfarande kan mysa med!

Foto: TT, Instagram/kaspersenAnnons