Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagen visar upp 36 år gamla sonen – så ser han ut idag

26 jul, 2023, 10:34 

Så ser Malin Berghagens förstfödda ut idag.

Annons

Malin Berghagen är en av våra mest omtyckta, och välkända profiler. I alla år har hennes relationer och romanser tapetserat löpsedlarna. Och det är inte konstigt, hon praktiskt taget föddes ju in i rampljuset som dotter till Lill-Babs och Lasse Berghagen.

Själv har hon fyra barn, två söner och två döttrar. Såhär ser de ut idag.

Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnenBrand logo
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Malin Berghagens barn har vuxit upp

Malin har sina barn ihop med män från två tidigare relationer. Sonen Christopher Taylor, 36 och dottern Love Taylor, 33 fick hon ihop med sångaren och dansaren Dag Taylor som gick bort 2014.

Ihop med musikern Tommy Nilsson fick hon senare Isak Nilsson som idag är i 21-års åldern och dottern Linn Nilsson, 28.

Annons

Ingen av hennes barn har ännu valt ett liv i offentligheten, men det händer att de vuxna barnen då och då syns vid Malins sida på event och fångas på bild.

Från vänster: Malins fästman Martin, Malin Berghagen, Love Taylor, Kristin Kaspersen, Linn Nillson och Christopher Taylor.
Från vänster: Malins fästman Martin, Malin Berghagen, Love Taylor, Kristin Kaspersen, Linn Nillson och Christopher Taylor.

Så ser Malin Berghagens son Christopher ut idag

På sin blogg och Instagram berättar nu Malin om en fin stund med den äldsta sonen Christopher. Han kom över till Maseagården där Malin befann sig, för att tillbringa kvalitetstid med sin mamma. Det är ett slags detox-hem som Malin gärna besöker.

Och det är ju något alldeles särskilt band mellan en mor och hennes förstfödda, det märks tydligt när Malin beskriver hur tacksam hon är över att sonen valde att stanna på gården i två dygn.

– Visst är det väl ändå rätt mysigt med vuxna barn och de samtalen vi får med dem? Och känslan av att förälder och barn fortfarande finns kvar. Så tacksam!

bloggen visar hon även upp hon sonen, som sällan syns på bild, ser ut idag.

Foto: TT

Annons