Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagens kamp mot klockan – orden om enorma arvet: "Har ingen aning"

17 jul, 2023, 20:30 

Malin Berghagen börjar närma sig den viktiga dagen.

Annons

Malin Berghagen är en av Lill-Babs tre döttrar, och hon gör allt i sin makt för att hylla och hålla minnet av sin mor levande.

Som att köpa en gammal släktgård ute på Järvsö, platsen som låg Lill-Babs allra närmst om hjärtat. Hon har storslagna planer för gården, men nu är det en kamp mot klockan.

Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får deBrand logo
Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får de

Malin Berghagens motgångar med släktgården

Det var tidigare i år som Malin meddelade att hon låtit köpa en riktig släktklenod, en enorm gård i Järvsö som gått i arv i släkten i många, många år. Och nu var det hennes tur, hade hon bestämt.

– Gården är en släktgård till mig och har varit i samma familj sedan 1864. Min mormor växte upp på gården bredvid, skrev hon på sin blogg.

Välbefinnande är något som ligger Malin varmt om hjärtat, och hon beslutade för att göra om ladan som tillhörde gården till en yoga-sal, där hon kan hålla i kurser.

Annons

Men vägen dit skulle bli svår och lång. Planen var att kurserna skulle starta redan i sommar, men på sin blogg meddelade hon att hon stött på patrull.

– Det är så otroligt tråkigt och jag har typ gråtit floder men det är som det är, skrev hon då.

Malin Berghagens enorma lycka efter svåra tiden

Malin har hållit humöret uppe, och litat på att universum har sin gång och plan för allt. Och nu ser hon verkligen ljuset i tunneln, och det finns faktiskt ett datum för invigning, den 11 augusti!

Nu har det däremot blivit något av en kamp mot klockan.

– Idag har jag beställt yogamattor!! Så lycklig! Har ingen aning om allt blir klart till invigningen den 11 augusti men det viktigaste är att vi är här och energin är fantastisk, skriver Malin i ett nytt inlägg på sin blogg.

Men hennes enorma lycka går inte att ta miste på, att hon äntligen får uppfylla sin stora dröm. Vi väntar med spänning på att se hur invigningen går!

Foto: TT

Annons