Malou von Sivers i chock – stora tragedin efter tv-bilderna i TV4

Malou von Sivers

Malou von Sivers har fått ett chockbesked efter att ha sänt sitt program.
Kändisar som lämnat oss 2021
Slå på ljud

Malou von Sivers har gjort tusentals intervjuer under sin illustra tv-karriär. Men vissa av dem står ut i mängden. Och vissa får en lite annorlunda betydelse på grund av det som hände efteråt.

Malou von Sivers i sorg efter chockbeskedet

Malou von Sivers

Einár och mamma Lena Nilsson gästade Malou von Sivers i oktober 2019.

Så har nu skett med Malous intervju med hiphopparen Einár.

Einár, som egentligen hette Nils Grönberg, var en av landets största rappare. Han miste igår livet i en skjutning i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Vid 00.45-tiden bekräftade polisen att en man dött efter en skottlossning och under natten uppgav flera medier att det var Einar som var offret.

Einár hade gästat Malous program Efter tio tillsammans med sin mamma, skådespelaren Lena Nilsson. Där pratade son och mor om sin relation, som inte varit utan sina utmaningar. Mycket på grund av Einárs stökiga uppväxt.

– Jag har alltid haft en bra kontakt med Nils. Om jag har sett att han har rört sig vid sidan av den här världen, eller i den världen, så har jag vetat att han har musiken. Jag har sett att han har en kraft i den och det är det som han under en väldigt lång tid har satsat på, sa Lena i programmet.

– Vi har både haft våra nackdelar. Hon har fått stå ut med mycket, och det är samma med mig när jag var yngre, sa Einár.

Einár med fina ord om sin mamma Lena Nilsson

Einár pratade öppet om att han kände dåligt samvete gentemot sin mamma på grund av sin inblandning i gängvärlden. Detta är något han också fångade i låten ”Mamma förlåt”, där han rappade: ”Mamma förlåt / det har aldrig varit meningen att såra dig så hårt”.

– Jag har haft jättemånga ungar som har skrivit och kommit fram till mig angående ”Mamma förlåt” och berättat att de har gått fram till sina mammor, som de inte har pratat med på länge, och sagt förlåt och försökt ändra sina liv, sa Einár i Efter tio med Malou.

Man får anta att Malou är rejält chockad idag, när det bara gått timmar sedan Einár, som relativt nyligen satt i hennes intervjusoffa, blivit bragt om livet.

LÄS MER: Suzanne Axells okända tragedi – lämnades

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet

LÄS MER: Så gick det sen för skådespelarna i "Fanny och Alexander"

LÄS MER: Folkkära julvärdarna som försvann ur rutan – det gör de idag