Måns ärliga ord om frun Ciara – sanningen bakom relationen

Måns ärliga ord om frun Ciara – sanningen bakom relationen

Karin Törnblom/TT

Måns och Ciara har inga planer på att flytta hem till Sverige.

Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger
Slå på ljud

Måns Zelmerlöw och han fru Ciara är ett av de absolut hetaste kändisparen just nu. Efter stora internationella succéer och en flytt till London så träffade Måns sin stora kärlek på ett bröllop. Hon var gäst och han stod för underhållningen.

– Vi var på ett bröllop i England där jag spelade, och hon var fullständigt ointresserad. Vi hamnade bredvid varandra på middagen, och jag fick kämpa. Det var först när vi började sms:a efteråt som hon insåg att jag var rätt kul, har Måns Zelmerlöw tidigare sagt i P4 Extra.

Ciara, som är britt, har bekräftat historien i ett av sina få framträdanden i svensk media. Det var under programmet Tillsammans med Strömstedts i TV4 som hon berättade hela historien, som innefattar några förutfattade meningar.

– När jag träffade Måns för första gången så var jag inte så intresserad till en början. Jag var väldigt glad över att sitta bredvid en så vacker man, men jag tyckte att han kanske var intresserad av män, för du var så snygg och hade saker och ting på plats. Så det var definitivt en komplimang, säger Ciara i programmet.

Tillsammans har de sonen Archie men Måns är även en fantastisk styvfar till Albert, som är Ciaras son från ett tidigare förhållande.

För ett och ett halvt år sedan genomgick de även en stor sorg. I den 13:e gravidveckan förlorade Ciara barnet i ett missfall. Det var andra gången det hände under samma år, och den gången valde hon att skriva om det på sin Instagram i ett långt och känslosamt inlägg.

– Det gjorde mig ledsen när jag insåg att många inte vill prata om sådant här. Jag hoppas att stigmat kring detta kan försvinna, säger hon i Tillsammans med Strömstedts.

Måns håller med.

– Jag har varit överväldigad av responsen vi fått och önskar att andra kan känna samma, säger han i programmet.

Paret har inga planer på att flytta till Sverige i nuläget men de har ett hus i Skåne, Måns hemtrakter, som de älskar att åka till, speciellt om somrarna!

LÄS MER: Måns Zelmerlöw och frun Ciara dyker oväntat upp – inför alla