Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns och Ciara Zelmerlöws bebislycka – avslöjar namnet

09 aug, 2022, 20:51 
AvMinna Sarpaneva
Måns Zelmerlöw och frun Ciara Zelmerlöw

Det ska parets bebis heta.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Tidigare i år kom artisten och tv-profilen Måns Zelmerlöw, 35, med glädjebeskedet att han och hustrun Ciara Zelmerlöw, 35, väntade sitt andra barn tillsammans.

Nu kommer ännu ett glädjande besked!

Måns och Ciaras bebislycka – efter tragedin

Måns och Ciara har varit gifta i fyra år och 2018 föddes parets första son, Albert. Ciara har även sonen Archie, 8, från en tidigare relation.

Paret har tidigare varit öppna med att Ciara tragiskt nog drabbats av flera missfall i rad.

– Det var en väldigt traumatisk tid för oss alla, och vi tänker på de där änglabebisarna varje dag. Kort sagt, ja visst är jag orolig. Jag gör mitt bästa för att ta en dag i taget och vara stolt över var vi är i dag, har den brittiska skådespelerskan berättat i en intervju med Mama.

Annons

I april i år kom nyheten att Ciara var gravid igen. Lyckligtvis gick graviditeten bra den här gången och avslöjade under tisdagkvällen med att de blivit föräldrar för andra gången.

Avslöjar – det ska bebisen heta

Måns och Ciara delar med sig av den lyckliga nyheten på Instagram. Till en bild på bebisens små fötter avslöjar Ciara att det är en liten pojke som har kommit till världen.

"Så länge vi har väntat på dig, vår otroligt speciella glädjebunt. Välkommen till gänget, baby boy Team BB-avdelning Lund, vilket drömlag ni är. Från djupet av våra hjärtan, TACK", skriver hon.

Även Måns har delat med sig av nyheten på Instagram, och under en bild där han håller sin nyfödda son mot sitt bröst avslöjar lillens namn – Ossian Matteus Zelmerlöw.

"HAN ÄR HÄR! Ossian Matteus Zelmerlöw föddes 10.01 idag. Det har varit en riktig resa hit och vi är SÅ glada över att äntligen få ögonen på vår sumobrottare av en son!", skriver artisten och tackar personalen på sjukhuset. Han passar även på att hylla Ciara:

Annons

"Och Ciara, du är en legend. Tack för att du gjorde mig till den lyckligaste mannen och pappan på planeten!"

Vilken härlig nyhet! Stort grattis, Måns och Ciara!

Foto: TT, Instagram/ciarajzelmerlow, Instagram/manszelmerlow

Annons