Måns Zelmerlöws krav på TV4 - under inspelningarna av Så mycket bättre

Så mycket bättre 2022

Foto: TT

Artisten berättar nu om kravet han hade på kanalen.

Så långa och korta är svenska kändisarna!
1:9

Efter reklamen: Så långa och korta är svenska kändisarna!

(1:9)

Slå på ljud

Gotland och pensionatet Grå gåsen har återigen lyst i stjärnglans. Höstens kvällsunderhållning har spelats in för fullt, och det handlar såklart om tittarfavoriten Så mycket bättre.

Årets artister har offentliggjorts, varav en är den folkkära artisten Måns Zelmerlöw. Men vad hade han egentligen för krav på produktionen?

Nya upplägget

Under åren har många kända, och mindre kända artister medverkat i succéprogrammet Så mycket bättre. Vissa mer än en gång, till och med. I höstens säsong är det både fräscha uppstickare och rutinerade veteraner som ska sprida musikglädje i rutan.

Det händer alltså att artister kommer tillbaka för ännu en säsong, och det är precis som förra året ett nytt upplägg. Några av dem som medverkar är Nordman, Darin, Anne-Lie Rydé och Olle Jönsson. Molly Hammar och Anna Ternheim är värdar, vilket innebär att de huserar i villan och programmet hela säsongen, medan de andra avlöser varandra under dagarna.

För den som missat programmet helt, går det ut på att ett gäng artister tolkar varandras låtar. Vi skulle till exempel kunna få höra Anne-Lie Rydé sjunga sin version av Måns Zelmerlöws Heroes!

Så mycket bättre 2022
Foto: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Pernilla Wahlgrens vågade drag med lyxvillan – nu reagerar följarna

Kravet på kanalen

Man kan tänka sig att det finns artister som produktionen mer gärna vill ha med i programmet, som om man är tillräckligt eftertraktad kanske det är på sin plats med en kravlista. Måns Zelmerlöw fick frågan av Aftonbladet om han haft några sådana, och visst hade han det – om än ett väldigt snällt sådant.

– Jag har ställt ett krav sedan jag kom hit! Jag fick inte bo i stora huset, så jag bor nere i grottan som jag kallar det, säger Måns Zelmerlöw till sajten.

– Så då har det varit att vid väckning så vill jag gärna ha en kopp kaffe. Det var mitt stora krav. Det är det enda jag har ställt.

Ja, för att få stjärnan Måns att medverka i Så mycket bättre låter en daglig kaffeleverans som ett billigt pris att betala!

Måns Zelmerlöw inför Så mycket bättre 2022

Om det blir Cara Mia, Heroes eller kanske Should've Gone Home som tolkas får vi se i höst.

Foto: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Foto: TT