Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöw erkänner otroheten: ”Över gränsen”

29 okt, 2022, 07:00 
Måns Zelmerlöw

Nu berättar Måns Zelmerlöw om skandalen.

Annons
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”Brand logo
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”

Måns Zelmerlöw, 36, dök upp för första gången i programmet Idol 2005. Han blev genast en tittarfavorit och drygt 17 år senare är han en av Sveriges mest folkkära artister.

Han har varit allsångsledare i Allsång på Skansen, vunnit Eurovision Song Contest med låten Heroes och haft julshower inför en jublande publik. Ja, under åren har han minst sagt samlat på sig ett gediget cv.

Nu är han dessutom aktuell som en av artisterna i Så mycket bättre och när han i fredagens program anländer till huset får han även ett rejält välkomnande av de andra artisterna.

Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw i Så mycket bättre.

Måns Zelmerlöw talar ut om otroheten

Men det blir också en afton med mycket minnen, varav några mer positiva än andra, och när Måns kliver upp på scen är låtvalet baserat på hans otroheter i tidigare förhållanden.

Annons

– Jag tänker att det är rätt få som missat att det var en otrohetsskandal kring mig för några år sedan. Och om det är något jag skrivit många låtar om är det just det. Det handlar den här låten om också, känslan i det ögonblicket när man går över gränsen, säger Måns Zelmerlöw i programmet.

”Ett bekräftelsebehov”

Måns Zelmerlöw har tidigare sagt att allt förändrades när han träffade nuvarande frun Ciara Zelmerlöw. Paret har varit gifta sedan 2019 och har i dag barnen Albert och Ossian ihop. Ciara har också sonen Archie sen ett tidigare förhållande.

När paret gästade Tillsammans med Strömstedts för ett år sedan, frågade Niklas Strömstedt om otroheten handlade om ett bekräftelsebehov som behövde stillas.

– Det var nog det. Det var nog en kombination av du hade ett bekräftelsebehov som ville stillas, plus att du kanske inte var nöjd eller glad i ditt förhållande, sa Måns Zelmerlöw då.

Så mycket bättre sänds lördagar 20.00 i TV4.

Annons
Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw.

Foto: TT/TV4

Annons