Måns Zelmerlöw ertappad - tvingad att erkänna lögnen

10 maj, 2023, 14:00 
AvFelicia Plåt
Måns Zelmerlöw
Måns och Edward kommenterar Eurovision Song Contest på lördag. Foto: TT

Månz Zelmerlöw lurar hela sin följarskara.

Annons

På lördag är det äntligen dags för finalen i Eurovision Song Contest. Och Loreen kommer ännu en gång representera Sverige i världen största musiktävling, som i år arrangeras i Liverpool.

Loreens hemliga plan till Eurovision: ”Ingen rast, ingen ro”
Loreens hemliga plan till Eurovision: ”Ingen rast, ingen ro”

Loreen är en av storfavoriterna och sägs ha bra chanser att vinna. Så nu är det bara att hålla tummarna för att Loreen återigen kommer gå rakt in i hela Europas hjärtan och ta hem tävlingen.

Blir nekad Eurovision

Edward af Sillén kommer återigen att vara kommentator för SVT och göra hela Svenska folket sällskap under lördagen. Under finalen kommer vi även höra sångfågeln Måns Zelmerlöw vara Edwards följeslagare och kommentera programmet. Däremot är det planerat att han enbart kommer närvara vid finalen, medan Edward kör själv under semin.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Detta visste inte många, vilket gjorde att Måns tog tillfället i akt och lurade sina följare lite.

I ett inlägg på Instagram la han ut en bild på ett chockerande mail från Eurovision. Han har blivit nekad ackreditering!

– Kära Måns, Vi är ledsna över att behöva informera dig om att din ansökan om ackreditering till Eurovision song contest 2023 har blivit NEKAD. Vi förstår din besvikelse över det här, står det i Måns mail.

– Vilket varmt välkomnande, skriver Måns till inlägget.

"De hade ett jobb"

Detta fick följarna att reagera ordentligt, och de verkar tycka att det är helt absurt. Han är ju faktiskt en legend inom Eurovision.

– Hur vågar dem? Vet de vem du är? De hade ett jobb, skriver en följare i kommentarerna.

– Helt sjukt!, skriver en annan.

– Haha insåg inte förrän nu att du verkligen inte fick ackreditering när jag såg att Edward var själv?! The actual fuck?!, skriver en tredje.

Avslöjar lögnen

Men det är bara Måns som har skojat ordentligt med sina följare. Allt är egentligen i sin ordning. Anledningen är att han redan har en ackreditering för SVT, vilket gjorde att han inte inte fick någon för BBC. Eftersom man helt enkel inte kan ha två ackrediteringar. Och han avslöjar lögnen i en kommentar till Expressen.

Annons

– Jag har redan en ackreditering för SVT så därför blev min ansökan för BBC, som också låg i systemet, nekad, säger han till Expressen.

Och hans frånvaro under semifinalen var som sagt sedan planerad från SVT. Vilket även kollegan Edward bekräftar till Hänt.

– Han kliver in och kommenterar finalen med mig. Han är här och arbetar med BBC nu innan i veckan. Jag kör semifinalerna. Precis som i fjol egentligen.

Annons