Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöw lämnar Carola - för Monaco-kvinnan

14 dec, 2022, 09:30 
https://image.svenskdam.se/image-8910732?imageId=8910732&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Ibraheem Alsalman

Nu står det klart vad artisten Måns Zelmerlöw kommer göra närmaste tiden.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
EXKLUSIVT! Nobelspecial 2022: Allt om festernas fest – det du inte fick se i tvBrand logo
EXKLUSIVT! Nobelspecial 2022: Allt om festernas fest – det du inte fick se i tv

Måns Zelmerlöw, 36, har haft en fullspäckad schema senaste tiden. Han är som bekant ute på turné just nu med självaste Carola Häggkvist, 56.

"Yeay!!! Vi är så galet glada över den fantastiska och varma publikresponsen ikväll på vår premiär JUL KONSERTEN!! HURRA", skrev Carola på Instagram efter premiären.

Grand X-mas show, som turnén heter, kommer att spelas runtom i Sverige ända fram till jul och startade i Jönköping.

Måns berättade att även han älskar att jobba med superproffset Carola, men svarade samtidigt när programledaren Jenny Alversjö frågade om det är något som de stör sig på hos varandra.

– Du tar ju otroligt mycket selfies, sa Måns med glimten i ögat och skrattade.

Men snart tar turnén slut och redan nu vet vi vad herr Zelmerlöw kommer jobba med. Han kommer nämligen åka ut på en egen turné i Sverige och Europa!

Annons

Måns Zelmerlöw lämnar Carola - för Monaco-kvinnan

Samtidigt står det nu klart att Måns Zelmerlöw kommer att leda Idrottsgalan den 16 januari 2023. Han kommer att göra det tillsammans med alpinlegendaren Pernilla Wiberg. Det bekräftade SVT under onsdagsmorgonen.

– Detta kan vara det närmsta jag kommer min dröm om att bli tennisproffs, säger Måns Zelmerlöw.

– Jag har tävlat, jag har vunnit och jag har belönats. Nu är det min tur att stå i första ledet när Sveriges främsta idrottare ska prisas och hyllas för sina imponerande insatser, säger Wiberg i ett pressmeddelande.

Pernilla Wiberg syns flitigt på SVT:s Vinterstudio i samband med de alpinatävlingarna. Legendaren är även bosatt i Monaco där hon är nära vän med furst Albert. Duon såg ut att ha jätteroligt tillsammans och de passade även på att ge varandra en var sin puss på kinden. Tidigare under sommaren var Wiberg och Albert ombord på ostindiefararen Götheborg i hamnen på Monte Carlo.

Nu ska alltså Pernilla Wiberg och Måns Zelmerlöw leda anrika Idrottsgalan 2023, och det ser vi väldigt mycket fram emot.

Annons