Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöw och Ciaras otäcka händelse med nyfödda sonen – tvingades ringa 112

22 aug, 2022, 05:30 

Nu vädjar hon om hjälp på sin Instagram.

Annons
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gångerBrand logo
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Paret Måns och Ciara Zelmerlöw välkomnade för ett litet tag sedan sonen Ossian till världen. Det är deras andra gemensamma barn tillsammans, de har sedan tidigare sonen Albert, och Ciara har sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Precis som för alla nyblivna föräldrar är bebisbubblan inte bara härlig. Måns och Ciara var med om en riktigt otäck händelse med nytillskottet, en händelse som slutade väl, turligt nog.

Stoppades av Instagram

Det är inte första gången brittiska Ciara tvingas vända sig till sina Instagram-följare för råd. Bara dagar efter födelsen stötte hon på patrull. Hon hade i samband med födelsen försökt dela bilder på sin kropp, för att visa upp hur kvinnokroppen ser ut efter att man genomgått en graviditet.

Men det satte Instagram stopp för, menar hon. Hon har försökt lägga upp bilderna, som är ett bildspel på hennes kropp före, och 24 timmar efter födsel – hela två gånger innan. Bilderna har raderats, för att innehållet ska vara opassande.

Annons

"Okej. Det är krig. Tredje gången gillt. Instagram har fullt upp med att ta bort mitt "explicita innehåll" för tillfället, så jag lägger upp det igen. Kom igen Instagram. Var bättre och låt kvinnor vara riktiga, gravida, efter förlossningen, vingliga och vackra!" Skriver hon under bilderna, där hon visar upp sin kropp.

Hon bad sedan sina följare om hjälp att själva dela bilder på sina kroppar, för att bryta stigmat och normalisera kvinnokroppen.

Ber om hjälp

Det var en riktig skräckupplevelse paret hade med den nyblivna sonen i helgen. Ciara berättar:

”Hade riktigt läskiga femton minuter med denna kille mitt i natten inatt. (Kändes som femton timmar) Han vaknade upp och hade svårt att andas, sedan kom det ett vit mjölkigt skum från hans mun”

Lilla sonen somnade igen, och de vakade över honom noga under hela natten. Hon berättar att han nu är helt återställd.

”Vi ringde 111 (Brittiska motsvarigheten till 112, reds. amn) och de sa att detta kan hända när saliv eller mjölk fastnar i andningsorganen och det kommer då upp som skum. Det ska tydligen vara rätt normalt? Det var helt skräckinjagande, jag var ett nervöst vrak i flera timmar.” Skriver hon vidare på Instagram.

Vidare frågar hon sina följare om hjälp, och undrar om någon varit med om samma läskiga händelse.

Foto: TT/TV4/Skärmdump

Annons