Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöws fru Ciara stoppas bara dagar efter födseln – nu vädjar hon om hjälp

14 aug, 2022, 13:00 

Den nyblivna mamman har stoppats.

Annons
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gångerBrand logo
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Artisten Måns Zelmerlöw och frun Ciara Zelmerlöw lever i en riktig baby-bubbla! I början av veckan kom det glädjande beskedet, paret har välkomnat den lilla bebisen Ossian till familjen.

Men nu har hon stött på patrull, och tvingas be sina följare om hjälp.

"Det är krig"

Det är på sin Instagram som brittiska Ciara berättar om problemen hon stött på. Hon har i samband med födelsen försökt dela bilder på sin kropp, för att visa hur den ofiltrerade verkligheten ser ut efter att man genomgått en graviditet.

Men det satte Instagram stopp för, menar hon. Hon har försökt lägga upp bilderna, som är ett bildspel på hennes kropp före, och 24 timmar efter födsel – hela två gånger innan. Bilderna har raderats, för att innehållet ska vara opassande.

Annons

"Okej. Det är krig. Tredje gången gillt. Instagram har fullt upp med att ta bort mitt "explicita innehåll" för tillfället, så jag lägger upp det igen. Kom igen Instagram. Var bättre och låt kvinnor vara riktiga, gravida, efter förlossningen, vingliga och vackra!" Skriver hon under bilderna, där hon visar upp sin kropp.

Hyllas av följarna

Den nyblivna mamman väljer att avsluta inlägget med en vädjan till sina följare. Hon skickar en uppmaning till sina följare att själva dela med sig av sina bilder på sina kroppar efter en förlossning, för att bryta stigmat och normalisera kvinnokroppen.

" Hur ska vi normalisera detta?! Dela gärna dina helt underbara och "explicita" bilder efter förlossningen och tagga mig så att jag kan lägga upp dem igen."

I kommentarsfältet fullständigt överröses Ciara med hyllande kommentarer, och folk som tackar henne för att hon tar upp det tabubelagda ämnet.

"Jag älskar det här så mycket Ciara. Bra att du visar den verkliga sidan av förlossningen. Du är fantastisk!" Skriver en följare.

"Ja! Detta måste ses och normaliseras. Bra jobbat och grattis till dig och din familj" Peppar en annan.

"Vi behöver mer av detta! Instagram, var inte så rädda för en kvinnas styrka, på riktigt nu..." Säger en tredje, irriterad, följare.

Foto: TT/TV4

Annons