Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöws beslut med Ciara – efter åren ihop

10 jul, 2023, 14:30 
Samuel Björn
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson Zelmerlöw gifte sig under sommaren 2019.

I sommar kommer Måns göra något han inte gjort på flera år, samt uppfylla en barndomsdröm.

Annons
Ciara Zelmerlöw – 5 saker att vetaBrand logo
Ciara Zelmerlöw – 5 saker att veta

Måns Zelmerlöw har jobbat hårt för att ta sig till den plats han befinner sig på idag. Nu berättar den folkkära artisten i en intervju med Expressen att han för första gången på många år har valt att ta semester över sommaren. Semestern kommer att spenderas tillsammans med familjen samtidigt som han också ska försöka uppfylla en barndomsdröm.

Barnsliga drömmen

2019 gifte sig Måns och Ciara Janson Zelmerlöw. Tillsammans har paret sönerna Ossian och Albert samt så har Ciara sonen Archer sedan ett tidigare förhållande. Så kanske är det på tiden att Måns tar lite semester under sommaren och umgås med familjen, samtidigt som han kämpar för att ta ett lite speciellt körkort.

Måns berättar nämligen i intervjun med Expressen att han nu under sommaren jobbar på att ta flycertifikat.

Annons

– Den barnsliga drömmen är ju att någon gång kunna flyga runt med bandet på turné, säger han.

På följdfrågan kring om det blir i en Boing 747 (det klassiska trafikflyplanet) han siktar på att flyga tonar Måns ner förväntningarna lite.

– Nej, det vet jag inte. Där tror jag nog aldrig vi kommer att hamna. Men kanske ett lite större propellerplan hade varit trevligt.

Tillbaka på Allsång-scenen med nytt sound

Men helt ledig kommer Måns inte att vara i sommar. Imorgon, 11 juli, ska han nämligen uppträda på Allsång på Skansen tillsammans med sitt band The Agreement. Ett kärt återseende till programmet som Måns programledde varje sommarvecka mellan 2011 till 2013.

Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw under sin sista sommar som programledare för Allsång på Skansen 2013.

Men Måns kommer som sagt inte ensam utan med sig har han det nystartade bandet The Agreement. Måns berättar att konstellationen egentligen inte är något nytt i sig.

Annons

– Jag och mitt band har spelat ihop i 15 år. Det är så få förunnat, och vi har alltid känt att det vore kul att göra något som hade allihopa som avsändare, säger han.

Dock så kommer soundet kanske låta lite annorlunda. Tillsammans med The Agreement så kommer artistens låtar att luta mer mot organisk rock och mindre mot det poppiga sound vi vant oss av honom som solo-artist.

Måns stänger inte heller några dörrar från att i framtiden göra en annan slags comeback, nämligen som programledare för Allsången återigen.

– Det är bland det roligaste jag har gjort i mitt yrkesliv. Så det är klart att om frågan skulle komma så har jag väldigt svårt att se att jag inte skulle vara sugen, berättar han.

Annons