Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöws beteende ifrågasätts: "Hans ex blir inte glada"

31 okt, 2022, 13:30 
AvIbraheem Alsalman

Artistens uppträdande i senaste "Så Mycket Bättre" ifrågasätts av krönikören på Expressen.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Ingen kan väl ha missat Måns Zelmerlöws, 36, kometkarriär. Han har varit allsångsledare i Allsång på Skansen, vunnit Eurovision Song Contest med låten Heroes och haft julshower inför en jublande publik.

Numera syns "Mums Måns" i TV4:s charmiga program "Så Mycket Bättre".

I det senaste avsnittet, som sändes i lördags, tog han upp en hel del positiva minnen från sin karriär – men också en hel del negativa.

Måns har förr i tiden varit otrogen under sina förhållanden.

– Jag tänker att det är rätt få som missat att det var en otrohetsskandal kring mig för några år sedan. Och om det är något jag skrivit många låtar om är det just det. Det handlar den här låten om också, känslan i det ögonblicket när man går över gränsen, säger Måns Zelmerlöw i programmet.

Annons

Måns Zelmerlöw har tidigare sagt att allt förändrades när han träffade nuvarande frun Ciara Zelmerlöw. Paret har varit gifta sedan 2019 och har i dag barnen Albert och Ossian ihop. Ciara har också sonen Archie sen ett tidigare förhållande.

Måns Zelmerlöws beteende ifrågasätts: "Hans ex blir inte glada"

I lördagens avsnitt valde han att tolka Molly Hammers låt "Tell her".

Expressens nöjeskrönikör Maria Brander skriver att tolkningen är rörig.

"Refrängen är omöjlig att radera när man väl hört den, och texten känns intressant syndig. Men som helhet blir Måns tolkning av Mollys ”Tell her” en rörig sångsallad som börjar vid Orup, snuddar vid Magnus Uggla-baren, och Tommy Nilsson-rasp, för att landa i typ Tove Styrke-techno"

Sedan utvecklar hon sina tankar och tar upp otrohetsskandalen:

"Det är möjligen ett drag som inte kommer att göra hans ex överlyckliga, men det är heller inte att göra en full Danny Saucedo, och sitta i tv med sorgen forsandes ur bröstet bara månader efter uppbrottet", skriver Expressens nöjeskrönikör Maria Brander.

Annons