Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöws tuffa situation med familjen – är tillbaka i Sverige: "Väldigt konstigt"

18 feb, 2024, 11:00 
Måns Zelmerlöw är tillbaka i Sverige. Nu berättar han.
Annons

Måns Zelmerlöw är sedan 2019 gift med den brittiska skådespelaren Ciara Zelmerlöw, tidigare Janson. Tillsammans har de två barn, och en bonusson, och bor ihop i London.

I veckan var Måns hemma i Sverige för jobb, och då delade han med sig av en personlig och tuff insikt.

5 svenska kändisar som har varit ett par!Brand logo
5 svenska kändisar som har varit ett par!

Måns Zelmerlöw tillbaka i Sverige – anledningen

Trots att Måns bor i Storbritannien, kräver mycket jobb fortfarande att han reser hem till Sverige. I vintras var det julshowen ihop med Per Andersson, och just nu pågår inspelningarna av den nya säsongen av Masked Singer för fullt.

Måns Zelmerlöw och Felix Herngren under inspelningarna av Masked Singer
Snart får vi veta vilka som döljer sig bakom masken.

I en tidigare intervju med Hänt har Måns varit öppen med att det inte alltid är helt lätt att jobba i ett land, och ha familjen i ett annat.

Annons

– Det är klart att det är ett pusslande. Men det har alltid varit så att jag har pendlat men nu har det varit lite mer än vanligt men jag har en väldigt stöttande familj, sa han då.

– När jag är hemma är jag också bara hundra procent hemma så då är jag familjefar hundra procent. Jag tror ändå att jag har en rätt så fin dynamik där.

Måns Zelmerlöws jobbiga känslor – hinner inte träffa familjen

Måns och Ciara har tidigare berättat att de är sugna på att flytta hem till Sverige permanent, men att det finns en del logistikproblem att lösa.

– Det är klart att nu när det är så mycket jobb så har vi båda diskuterat att det kanske är läge att flytta hem till Sverige, förr eller senare, har Måns sagt i P4 Extra.

Annons

Nu har Måns varit tillbaka i Sverige för att spela in Masked Singer, som han gjort till och från under året. Med sig på resan har han Ciara och sönerna, eftersom de hade lov från skolan. Men trots att familjen nu är med honom på jobbet, finns det hinder.

På Instagram berättar han:

– Väldigt konstigt att ha en jobbvecka i Stockholm med mig familj här, för Albies ”half term holiday”, och inte kunna hänga så mycket allihopa som vi hade velat. Och att inte kunna följa med på alla roliga saker de gjort. Ibland är det svårt att få dynamiken rätt, eller hur? Det känns som att du inte kan eller inte gör nog, hur mycket du än vill.

En skärmdump från Måns Zelmerlöws Instagram med text

Foto: TT

Annons