Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Måns Zelmerlöws tunga hemlighet – fångas på bild i Stockholm

08 feb, 2023, 11:00 

Måns Zelmerlöw bär på en stor hemlighet, och nu fångas agerandet på bild.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Måns Zelmerlöw lever till vardags sitt liv i London, tillsammans med frun Ciara och de tre barnen. Men nu kallar plikten hemma i Sverige, och han är åter på hemmaplan för jobb.

Men det innebär också att han tvingas bära på en stor hemlighet, som absolut inte får röjas.

Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gångerBrand logo
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Måns Zelmerlöws hemlighet – riskerar böter om det kommer ut

Som tur är, gäller det en minst sagt lustfylld hemlighet. Just nu pågår nämligen inspelningarna av den nya säsongen av Masked Singer, där Måns tillsammans med bland annat Pernilla Wahlgren sitter i kändisjuryn.

Det är ett oerhört hemlighetsmakeri kring programmet, vars syfte ju är att publiken och juryn ska gissa vilken skönsjungande kändis som gömmer sig under masken. Så få människor som möjligt i produktionen får veta vem kändisen är.

Annons

Men till slut åker ju masken av, och eftersom det är förinspelat innebär det ju att juryn vet vem det är – långt innan det sänds på tv i höst.

Expressen rapporterade i fjol om kontrakten de behöver skriva på – och hur de straffas om de råkar avslöja hemligheten:

– Det är jättejätte jobbigt, sa Måns Zelmerlöw då.

– Vi får böta väldigt mycket pengar, konstaterade Nour El Refai.

Här fångas Måns på bild i Stockholm!

TV4:s rädsla inför nya säsongen av Masked Singer

Mardrömmen är ju förstås att fjolårets fadäs ska upprepas. Då läckte en lista ut på nätforum, innan programmet, med en lista på alla deltagare.

Och vecka efter vecka visade sig listan vara en form av facit. Listan som släpptes fem dagar innan premiären var alltså helt korrekt, och ingen vet hur namnen kom ut. Visserligen finns det publik på plats, men de behövde lämna studion när masken togs av för att förhindra just detta.

– Vi kommer att ha en diskussion om hur vi kan förbättra eller försäkra inför nästa säsong, sa programmets exekutiva producent Anika Beclijevski till Aftonbladet då.

Men visst kommer det bli en utmaning. De vet ju inte ens hur det kunde ske.

– Vi har ingen som helst aning om var listan kommer ifrån. Och det är inget vi kommer att lägga ner tid på. Vi har förtroende för de som arbetar med produktionen, sa Beclijevski.

Foto: TT

Annons