Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Marcus Noterius annons – söker partner: ”Flexibel”

19 dec, 2023, 19:30 
Marcus Noterius söker ny partner.
Annons

Marcus Noterius är inte blyg för att kasta sig ut, möta nya faror och bjuda Nyhetsmorgontittarna på högoktanig underhållning när han badar isvak, släcker bränder och flyger transportflygplan.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Det verkar inte finnas något i världen som kan stoppa den flygande reportern Marcus. Där faran lurar ser han till att vara och i händelsernas centrum trivs han som fisken i vattnet.

– Jag är en en person som gillar utmaningar. Då menar jag inte bara galna grejer som jag gör, utan utmaningar i livet och jobbet – jag tycker om när det händer grejer, har Marcus Noterius sagt till Svensk Damtidning.

Annons
Marcus Noterius
Marcus Noterius söker nu en ny partner vid sin sida.

Marcus söker ny partner

Marcus Noterius, som till vardags är stationerad i Östersund, har alltid en fotograf med sig när han är ute på fältet och testar nya utmaningar – och nu visar det sig att han söker en ny partner vid sin sida.

I en annons på TV4:s hemsida söker kanalen en nyhetsfotograf och redigerare som kan tänka sig att jobba sida vid sida med den folkkäre TV4-profilen.

”Du jobbar nära vår reporter Marcus Noterius och tillsammans levererar ni nyhetsinslag och direktrapporter samt digitala klipp till Nyhetsmorgon, TV4 Nyheterna, TV4 Sporten, Efter Fem och tv4.se”.

Annons

Detta söker TV4 och Marcus

För att kunna bistå Marcus krävs det att partnern har ett stort samhällsintresse och att personen kan ”färdigställa nyhetsreportage från ax till limpa” tillsammans med TV4-profilen.

”Vi värdesätter eget driv, initiativrikedom och kreativitet. Du ska vara stresstålig och flexibel då tjänsten kräver att man klarar snabba förändringar”, skriver kanalen vidare.

Ja, det är bara hoppas att Marcus lyckas locka till sig rätt partner. När man är ute och testar nya grejer är det så klart väldigt viktigt att man har någon trygg person vid sin sida.

Marcus Noterius
Marcus Noterius under ett av sina uppdrag.

Foto: TV4

Annons