Maria Forsblom avslöjar sanningen – om frånvaron i Nyhetsmorgon

Maria Forsblom avslöjar sanningen – om frånvaron i Nyhetsmorgon

Många blev oroliga när Maria Forsblom från Nyhetsmorgon avslöjade sitt nya uppdrag – nu vet vi sanningen.

Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"
Slå på ljud

Varje morgon bänkar sig massvis med svenska t v-tittarna för att följa Nyhetsmorgon i TV4, som är ett fint inslag i vardagen för många. På senare år har programledarparen i Nyhetsmorgon nästan blivit lika populära som programmet i sig. Tänker man på Steffo Törnquist tänker man på Jenny Strömstedt – och så vidare. Ett av paren består av Maria Forsblom och Martin Järborg och de har, precis som Steffo och Jenny, blivit sådär härligt synkade under sändningarna.

Och det är mellan måndagar och onsdagar som tittarna får se dem intervjua gäster, provsmaka spännande menyer och rapportera om stora nyhetshändelser

– Det är mest tack vare honom eftersom han är den roliga av oss två, tycker jag. Han är helt fantastisk och jag är så glad att jag får jobba med honom. Nu har vi jobbat ihop i tre månader och jag kan helt ärligt säga att det inte har gått en enda morgon utan att jag har skrattat innan klockan slagit 05.00, har Maria berättat för Hänt.

Nu har TV avslöjat att Maria fått ett nytt uppdrag på TV4, nämligen som programledare för det nya programmet Secret Song. Programmet startar i januari och under åtta söndagskvällar kommer tittarna kunna få se kända eller mindre kända personer bli överraskade av sina favoritartister. Maria utlovar starka känslor i programmet.

Nya programmet Secret Song har premiär i januari.

– Jag hade väldigt roligt under inspelningarna och skrattade mycket, men det kom också många tårar när gästernas familjer, vänner och kollegor berättade om hur viktiga de är för dem, och vad de betyder för varandra, säger Maria i TV4.

De som blev oroliga över att det skulle bli mindre av Maria i Nyhetsmorgon nu när hon även programleder detta nya program kan vara lugna. På Instagram ger hon ett tydligt besked i frågan.

”Tack! Absolut, jag är fortfarande kvar på Nymo. Ses redan i morgon” skriver hon som svar till en kommentar som undrar hur det kommer bli med Nyhetsmorgon.

LÄS MER: Stina Nilsson avslöjar sanningen om relationen med landslagskollegan

LÄS MER: Silvia har valt sida – så är relationen med svärsönerna Daniel och Chris