Maria Forsbloms och Anders Pihlblads problem i studion – kommer inte överens

Maria och Anders

Maria Forsblom blev programledare för Nyhetsmorgon 2021. Foto: TV4

Konflikt uppstod mellan kollegorna i Nyhetsmorgon.

Maria Forsblom är ett välkänt namn och ansikte i den svenska TV-världen. Hon har länge jobbat i redaktionen på TV4:s Nyhetsmorgon. Och sedan 2021 är hon en av programledarna som svenskarna tillbringar sina förmiddagar med. Där hon både underhåller och informerar oss om de senaste nyheterna.

Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen
0:34

Efter reklamen: Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

(0:34)

Slå på ljud

Hårda kritiken mot Wahlgrens - har tröttnat helt: "Outhärdligt"

Bråket tog sig till Instagram

Förutom Maria så är även bland annat Steffo Törnqvist, Jenny Strömstedt, Soraya Lavasani och Thomas Ritter programledare för morgonprogrammet. Programledarna jobbar ofta som en duo och kör varje program två och två.

Maria och kollegan Anders Pihlblad syns ofta tillsammans i tv-rutan och verkar ha en riktigt härlig relation och teamwork. Men under senaste programmet stötte kollegorna på en konflikt, som nu har tagit sig till Instagram.

I ett inlägg på Instagram lägger Maria upp en bild på sig och Anders och informerar följarna om konflikten.

– Nu behöver vi er hjälp! Anders Pihlblad tycker att min kostym är orange. Den är väl ändå röd?! Är det han eller jag som behöver boka en tid hos optikern?, skriver hon i inlägget.

Följarna är enade

Och i kommentarsfältet skriver följarna skämtsamt om sina åsikter kring vem de tycker har rätt. Och det är helt solklart vem de tycker borde "boka en tid hos optikern".

– Röd såklart, skriver en följare.

– Visst är den röd!, skriver en annan följt av:

– Kör han bil? Den är helt klart RÖD!!!!

Följarna verkar vara överens då hela kommentarsfältet är fullt av åsikten att kostymen är röd. Denna gången är det Maria som följarna står bakom. Men de verka tycka att den skämtsamma konflikten är ganska underhållande. Vi tror inte det påverkade relationen mellan kollegorna allt för mycket, då de ser otroligt glada ut tillsammans.

Nicole Nordins lycka! Tillbaka i Sverige – på grund av nya relationen