Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Forsbloms osäkra besked – kan försvinna från rutan

26 apr, 2022, 19:00 
Maria Forsblom

Nu ger Maria Forsblom otydliga besked om framtiden i tv-rutan.

Annons
5 saker du inte visste om Maria ForsblomBrand logo
5 saker du inte visste om Maria Forsblom

Nyhetsmorgon-profilen Maria Forsblom är en rutinerad programledare, som många uppskattar i rutan. Innan årsskiftet sa hon dock farväl till sitt älskade Nyhetsmorgon, för att ta sig ann nya uppdrag.

I början av året axlade Maria en ny programledarroll, nämligen i programmet Secret song. Men nu ger hon kryptiska besked om framtiden i tv-rutan, och det verkar inte vara glasklara bud.

Lotta Engberg i tårar

TV4-programmet Secret song var ett stjärnspäckad och känslofylld historia, och många kändisar brast ut i tårar på bästa sändningstid.

Det gick ut på att folkkära profiler, ovetandes om vad som väntade dem, slog sig ner i en stol framför en scen. Sedan följde en hyllning i form av ett musiknummer, där nära och kära visade sin uppskattning till personen i fråga.

En av personerna som fick äran att slå sig ner i den förväntansfulla stolen var Lotta Engberg, och vilken överraskning det blev! På scenen var förutom Lottas döttrar Malin och Amanda också kärleken Mikael. Lotta blev så pass rörd, att hon inte kunde hålla tillbaka tårarna.

Annons

Ovissa beskedet om framtiden

Men Lottas program var också det sista för säsongen, och nu undrar många om det kommer en uppföljare. Förutom tittarna, kanske det är många kända profiler som sitter hemma och väntar på ett telefonsamtal.

Men framtiden för Maria Forsblom och Secret song är oviss. När Hänt frågar programledaren om det blir en säsong 2, har hon inget rakt svar.

– Oj, bra fråga. Det vet jag inte, men jag hoppas. Det var väldigt väldigt roligt att göra det!, säger Maria.

Andra profiler som blivit hyllade i det spännande programmet är Tareq Taylor, E-Type, Charlotte Perrelli, Janne Josefsson och Agneta Sjödin.

Foto: TT

Annons