Pernilla Wahlgrens plötsliga vändning med lyxhuset – upptäckten väcker oro

Pernilla Wahlgren och huset som byggs på Lidingö

Foto: TT
Pernillas nya lyxhus byggs för fullt, men nu har stjärnan oroa sig ifall hon tagit fel beslut.
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
0:46

Efter reklamen: Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

(0:46)

Slå på ljud

Det är nog ingen som har missat att Pernilla Wahlgren är i full gång med att bygga sitt arkitektritade lyxhus på Lidingö. Huset beräknas vara klart efter sommaren, och hon har till och med ett eget Instagram-konto tillägnat huset.

På konot uppdaterar hon sina nyfikna följare om byggprocessen, och nu, med ett par månader kvar till inflytt börjar oron växa hos Pernilla.

Chockerande prislappen

Det kan låta märkligt att någon som bygger en lyxig villa är bostadslös, men så är det faktiskt för Pernilla just nu. Sitt gröna kedjehus på Lidingö har hon nämligen redan fått sålt, innan det nya var klart.

Att få tak över huvudet har inte varit en billig historia. Som tur är har hon ytterligare en lyxvilla på Marbella där hon kan bo när det passar, och när hon är hemma i Sverige planerar hon att ta in på hotell. Påsken spenderades på varmare breddgrader med familjen, men nu är hon hemma i Sverige igen.

Hotellet hon bor på, med sonen Theo, är anrika Hotel Skeppsholmen, och det är en riktigt lyxig historia. Prislappen per natt ligger nämligen enligt Nyheter24 på svindlande 2000:-/natt!

LÄS MER: Pernilla Wahlgren är bostadslös – flyttar in på lyxhotell: "Tjänar för mycket pengar..."

Stora oron: "Hur smart var det egentligen..."

Men det är inte bara en dans på rosor att bygga sin drömvilla. Huset är inte klart, men det börjar i alla fall bli försent för att backa ur... På Instagram-kontot där Pernilla uppdaterar om husbygget ventilerar hon nu alla orosmoln som dykt upp på senare tid.

"Många oros-moment när man bygger hus..! Var det verkligen rätt typ av hus att bygga på ett så brant berg…?!Så mycket sprängning, & alla dessa stödmurar som behövts för att stabilisera detta stora hus på toppen av berget….! Hade Suterränghus varit ett bättre alternativ?

Och hur smart var egentligen att välja ett hus på den höjden, med så mycket stora fönster ut på gatan…! Kommer jag reta mig på insynen, & känna mig som en guldfisk i ett akvarium? Vad tror ni…?!" Skriver hon under bilden, som är ett konstlat foto på hur huset kommer se ut när det är klart.

Vi får hoppas att Pernillas oro går över, byggarbetarna blir nog inte så glada om de får riva huset och bygga nytt! Som tur är får hon uppbackning i kommentarsfältet, av följare som försäkrar henne om att hon gjort rätt val.

"Kommer bli jättebra. Häck och accolade körsbärsträd och skira Vita gardiner om det känns som för mycket insyn. Fantastiskt hus." Skriver en följare.

"Du får ha lite insynsskydd och träd som någon skrev! Det kommer bli kanonfint" Håller en annan följare med om.

"Du kommer stormtrivas OCH vill folk se in - låt dem och ge dem något ty titta på då" Skriver en tredje följare som vill stilla Pernillas oro.

Foto: TT

LÄS MER: Christina Schollins slag mot Pernilla Wahlgrens kärlek – stora bråket i familjen

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens nya hus i Marbella – bilden får följarna att häpna!

LÄS MER: Pernilla Wahlgren visar upp nya lyxhuset i Marbella: "Mitt paradis"