Pernilla Wahlgren är bostadslös – flyttar in på lyxhotell: "Tjänar för mycket pengar..."

22 apr, 2022, 10:00 

Pernillas flyttlass har gått till Hotel Skeppsholmen, och har en prislapp som får många att häpna.

Annons

Ena dagen bodde hon i det nya lyxiga huset på soliga Marbella, och den andra dagen på lyxhotell i ett nästintill lika soligt Stockholm. Men det är inte någon härlig långsemester för Pernilla, hon är ju faktiskt bostadslös, och får ta till kreativa lösningar.

Pernilla Wahlgrens bostadssituation just nu är allt annat än glasklar. Hus byggs och säljs, och nu har hon råkat hamna i en knepig mellansituation. Hennes nya villa på Lidingö beräknas vara redo för inflytt efter sommaren, och Pernilla hade redan sålt sitt hem. Så under tiden bor hon på Hotel Skeppsholmen i Stockholm, lyxigt värre!

Sålt huset – innan det nya är klart

Ja, Pernilla har mer bostäder än de flesta, men ändå lyckades hon stå utan hem. I sin podd Wahlgren och Wistam har hon berättat om den oturliga planeringen.

– Det sprängs och byggs. Jag har ju inte valt den lättaste tomten. I april flyttar jag ut ur det gröna huset. Mitt drömhus är klart i augusti och till dess är jag bostadslös. Var jag ska bo har jag ingen aning om, berättar hon i podden och fortsätter:

Annons

– Mestadels på hotell, tror jag. Möblerna ska jag magasinera.

Recept.se Nyhetsbrev

Som tur är fanns det gott om lösningar. Under påsken var Pernilla med pojkvännen Christian Bauer på Marbella, i hennes nyköpta hus, och det såg inte ut att gå någon nöd på paret! Innan dess bodde hon på hotell med yngsta sonen Theo, och efter utlandsresan är hon tillbaka där.

Skyhöga summan för en natt

Pernilla har delat flera bilder från hennes nya hem, Hotel Skeppsholmen, på Instagram. Och det är nog få som inte hade velat byta plats med henne, hon får nämligen bostadslösheten att se riktigt trevlig ut.

"Mitt & Theos nya hem ett tag framöver…! Medan @villa_wahlgren byggs klart , så landar vi på underbara @hotelskeppsholmen ! Ser fram mot att äta hotellfrukost ute i solen, när det blir varmare…!". Skrev Pernilla på Instagram när flyttlasset gick.

På hotellet har Pernilla utsikt över vattnet, lyxig frukost ett vackert och rymligt rum – och smakar det så kostar det. Nyheter24 har nämligen tagit reda på vad en natt på hotellet kostar, och det är en hisnande summa.

Annons

Strax över 2 000 kronor får man betala för en natt på det glammiga hotellet, och Pernilla är inte där på någon kort weekend. Tänk vad härligt för Pernilla att hon jobbat så hårt, och kan unna sig lite guldkant!

Vilken lyx!

Prislappen har väckt reaktioner, och har lett till splittringar i Pernillas kommentarsfält.

"Endel tjänar för mycket pengar!" Skriver en användare.

"Måste ju kosta skjortan att bo där" Skriver en annan som reagerar på hotellvistelsen.

"Njut !! Och njut ännu mera över att du retar upp människor som inte har ett liv och måste påpeka att du bor på hotell" Hoppar en följare som fått nog av de syrliga kommentarerna in och skriver.

Pernillas stilrena rum.

Foto: TT/Skärmdump, Pernilla Wahlgren, Instagram

Annons
Annons