Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Pernilla Wahlgren visar upp nya lyxhuset i Marbella: "Mitt paradis"

Pernilla Wahlgren visar upp nya lyxhuset i Marbella: "Mitt paradis"

Pernilla Wahlgren har slagit på stort med det nya huset i Spanien – se bilderna nedan!

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
0:46

Efter reklamen: Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

(0:46)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren har haft det fullt upp på sistone. Förutom jobb med både scenshowen "hybris" och Wahlgrens värld har hon henne liv kantats av husköp och renoveringar.

I fjol tog hon det stora beslutet att sälja det gröna kedjehuset på Lidingö – bara för att köpa en tomt i närheten där hon nu bygger sitt drömhus från grunden.

Men byggnationen har dragit ut på tiden så medan Pernilla står bostadslös i Sverige har hon tagit sitt pick och pack och begett sig till Spanien – där hon har sitt andra, och nya hem.

Pernilla Wahlgrens drastiska beslut – nya spanska huset

Det väldokumenterade rosa huset i Marbella har synts frekvent i både Wahlgrens värld och på Pernillas och Bianca Ingrossos sociala medier. Men under förra säsongen, då Bianca fortfarande hade en huvudroll i programmet, hintade de om att de letade efter ett spansk boende tillsammans.

Men Bianca hade då redan köpt en egen pompös lägenhet i Palma på Mallorca, så hon drog sig ur och sedan verkade det inte bli någon ny mor- och dottervilla. Men nyligen avslöjade Pernilla att hon faktiskt köpt nytt: Casa de las Estrellas! Och nu visar hon äntligen upp det nya huset – och av bilder att avgöra är det definitivt en uppgradering från Casa Rosa.

Nya bilderna på Pernilla Wahlgrens hus "Casa Estrellas"

"Mitt paradis på jorden..! Jag har alltid jobbat mycket - & har haft flera olika jobb samtidigt. Även när barnen var små. Men alltid för deras skull. Nu för tiden är arbets-schemat GALET - men jag vet också att jag har världens roligaste jobb - så jag klagar faktiskt aldrig.Jag är bara så oerhört tacksam att jag har haft möjligheten att nu skaffa denna dröm-plats åt mig & min familj…! Jag hoppas att detta hus kommer bli en samlingplats där vi alla kan ladda batterierna, och bara landa..! Och alla mina vänner & mina barns vänner.", skriver Pernilla om sitt nya Spanien-hus, på Instagram.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER: Charlotte Perrellis otroliga gest till sin svärfar – lyxgåvan för hundratusentals kronor

LÄS MER: Kika in hemma hos Victoria och Daniel – 41 rum och kök! Svindlande prislappen på lyxrenoveringen