Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren visar upp nya lyxhuset i Marbella: "Mitt paradis"

24 apr, 2022, 15:00 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren har slagit på stort med det nya huset i Spanien – se bilderna nedan!

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren har haft det fullt upp på sistone. Förutom jobb med både scenshowen "hybris" och Wahlgrens värld har hon henne liv kantats av husköp och renoveringar.

I fjol tog hon det stora beslutet att sälja det gröna kedjehuset på Lidingö – bara för att köpa en tomt i närheten där hon nu bygger sitt drömhus från grunden.

Men byggnationen har dragit ut på tiden så medan Pernilla står bostadslös i Sverige har hon tagit sitt pick och pack och begett sig till Spanien – där hon har sitt andra, och nya hem.

Annons

Pernilla Wahlgrens drastiska beslut – nya spanska huset

Det väldokumenterade rosa huset i Marbella har synts frekvent i både Wahlgrens värld och på Pernillas och Bianca Ingrossos sociala medier. Men under förra säsongen, då Bianca fortfarande hade en huvudroll i programmet, hintade de om att de letade efter ett spansk boende tillsammans.

Men Bianca hade då redan köpt en egen pompös lägenhet i Palma på Mallorca, så hon drog sig ur och sedan verkade det inte bli någon ny mor- och dottervilla. Men nyligen avslöjade Pernilla att hon faktiskt köpt nytt: Casa de las Estrellas! Och nu visar hon äntligen upp det nya huset – och av bilder att avgöra är det definitivt en uppgradering från Casa Rosa.

Nya bilderna på Pernilla Wahlgrens hus "Casa Estrellas"

"Mitt paradis på jorden..! Jag har alltid jobbat mycket - & har haft flera olika jobb samtidigt. Även när barnen var små. Men alltid för deras skull. Nu för tiden är arbets-schemat GALET - men jag vet också att jag har världens roligaste jobb - så jag klagar faktiskt aldrig.Jag är bara så oerhört tacksam att jag har haft möjligheten att nu skaffa denna dröm-plats åt mig & min familj…! Jag hoppas att detta hus kommer bli en samlingplats där vi alla kan ladda batterierna, och bara landa..! Och alla mina vänner & mina barns vänner.", skriver Pernilla om sitt nya Spanien-hus, på Instagram.

Annons
Annons
Annons

Foto: TT, Instagram

Annons