Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis otroliga gest till sin svärfar – lyxgåvan för hundratusentals kronor

24 apr, 2022, 14:00 
AvIndra Nordemar

Nu får familjen smaka på Charlotte Perrellis och Anders Jensens framgångar.

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen lever ett liv som kantas av lyx. I vardagen bor de i jättevillan i Djursholm – 800 kvadratmeter som har totalrenoverats, inte en, utan två och tre gånger. I dag värderas huset uppgå till dryga 70 miljoner kronor.

Men när de inte befinner sig på hemmaplan är det inte sällan som familjen är i Marbella – även där har Charlotte och Anders investerat i ett extravagant boende. Pool, takterass, 745 kvadratmeter – Ja, villan rymmer allt en kan önska, vilket de fick betala 50 miljoner för. Och självklart ska det då utnyttjas!

Nu har hela familjen åkt ner för ett storslaget firande av Anders pappa Classe, som precis fyllt 70 år. Och Classe fick sig en rejäl överraskning på plats.

Annons

Charlotte Perrelis gåva till Anders Jensens pappa

"Finaste kära Svärfar Classe!! 70 år! Vilken helg vi haft och underbart att få gratulera tillsammans med hela släkten. Sååå roligt att runda av med att du nu kan rulla hem i din nya present imorgon! Anders och jag säger Stoooort Grattis", skriver Charlotte på Instagram.

Ja, Classe blev nämligen bortskämd med en överdådig present av makarna Perrelli i form av en sprillans ny Mercedes-Benz, som kostar närmare en halv miljon kronor – vilken grej!

De hade dessutom flugit ner hela "tjocka släkten", som Charlotte uttrycker det, till Spanien för ett firande under tre dagar, en födelsedag som heter duga med andra ord.

Storslaget födelsedagsfirande i lyxhuset i Marbella

På Charlottes blogg har hon berättat om de fantastiska dagarna:

"3 dagars fest i Marbella! Svärfar på plats med sin Marta och hela tjocka släkten är på besök för att fira. Sååå roligt! Middag på La Taverna Fantastico på fredagen och lördagen middag hemma hos oss. Pianist här hemma och jag har bakat tårtor och Tiramiso. Såå härligt och roligt!

Reaktionen när Classe fick presenten…… Är värt precis allt!

Vi sa att vi har en sista present gömd i trädgården… alla gick ut i mörkret och vi drog upp garageporten!!! Classe bröt i hop och tårarna rann. Glädjen är obetalbar!!!!"

Foto: TT

Annons