Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Osäker framtid för David Hellenius i Masked Singer – TV4:s kryptiska besked

23 apr, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

Svenska Masked Singer kanske inte blir sig likt i framtiden, meddelar TV4.

Annons
Masked Singer Sverige 2022 - allt vi vet om säsong 2Brand logo
Masked Singer Sverige 2022 - allt vi vet om säsong 2

Den andra upplagan av svenska Masked Singer rullar på för fullt. Hittills har fem av kändisarna som medverkat 2022 fått lämna, men det är ännu lång tid kvar innan vinnaren koras.

Precis som förra året består panelen av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour el Refai, samt en av Sveriges mest uppskattade programledare – David Hellenius.

Men hur ser det egentligen ut om programmet återvänder nästa år? Ja, det undrar vi alla – det är nämligen inte säkert att David kommer tillbaka.

TV4:s besked om ny säsong av Masked Singer

Panelen har fått både ris och ros hos tittarna – medan vissa menar att de är underhållande menar andra att de är alldeles för högljudda.

Men David, som kammat hem en kristall hela åtta gånger i kategorin "årets manliga programledare", tycks även i detta program gå hem hos de allra flesta.

Annons

På sociala medier har han hyllats av tittare med så starka ord som: "Jag älskar honom".

Trots det är framtiden oviss.

David avslutade sin programledarroll i Let's Dance i samband med att första säsongen av Masked Singer spelades in, då han inte skulle hinna med att göra båda. Och han har ju även sin egna talkshow Hellenius Hörna som visas under hösttider. Med andra ord är han en av TV4:s mest framstående profiler, och ibland räcker inte tiden till helt enkelt.

David Hellenius framtid som programledare i Masked Singer

Och det verkar alltså nu som att det eventuellt blir någon annan som leder Masked Singer i framtiden. Enligt Nöjeslivet var nämligen TV4:s besked mycket kryptiskt gällande den infon.

”Har tyvärr ingen information att dela kring det”, skriver pressansvarige Frida Ekberg på TV4 til nöjessajten.

Foto: TV4, TT

Annons