Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso erkänner misstaget – som inte går att ändra: "Jag ångrar"

22 apr, 2022, 16:00 

Ibland är det lätt att vara efterklok – det vet Bianca Ingrosso som berättar om pengamissen.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Bianca Ingrosso har verkligen gjort sig ett eget namn, långt ifrån familjen Wahlgren, även om vägen dit har varit kantad av hårt och tufft arbete.

Hon är influencer, youtuber, tv-profil, ja, listan över Biancas meriter kan göras lång. Mycket av Biancas tid läggs på det egna smink- och skönhetsföretaget Caia som Bianca gör, och gjort stor succé. Men inte helt utan problem – nu berättar Bianca om den stora pengamissen.

Miljonköpet

Bianca Ingrosso verkar minst sagt ha medvind just nu i karriären, om inte annat vittnar hennes senaste storköp om det. I höstas köpte Bianca en ny lägenhet, och det var inte vilken lägenhet som helst.

Den är belägen på anrika Östermalm, och är 300 kvadratmeter stor. Just nu är planen bara att Bianca och pojkvännen Philipe Cohen ska bo där, men Bianca avslöjade i sin vlogg att framtidsplanen är att höra små barnfötter tassa runt på parketten.

En anledning till att hon valde att lägga den hisnande summan, över 40 miljoner kronor, på lägenheten var nämligen för att hon planerar att bilda familj och uppfostra sina framtida barn där. Vilken fin investering!

Annons

Berättar om missen

40 miljoner kan låta som mycket, men Bianca är van att handskas med sånna astronomiska summor. Hennes sminkföretag Caia har gått som på räls, och när hon förra året sålde delar av företaget fick hon ut en summa på svindlande 73 miljoner kronor.

– Det kändes väldigt sjukt till en början. När man är en startup, och vi har inte varit så många i vårt bolag, att andra människor då nästan från ett helikopterperspektiv tror på vårt bolag och mig så pass mycket att de vill investera ett så stort kapital i Caia blir ”oj”, ”alltså va”. Nästan som att man får ett bra ragg på krogen, sa Bianca i kommentar till Dagens industri.

Men 73 miljoner är ingenting den framgångsrika entreprenören Bianca nöjer sig med. I en ny intervju av Ehandel så berättar hon om missen, som hade kunnat resultera i ännu mer pengar.

– Är det någonting du ångrar?, frågade intervjuaren Bianca.

– Ja, att vi sålde Caia lite för tidigt. Vi fick snabbt en högre värdering efter att vi hade skrivit på. Vi var aldrig i behov av externt kapital egentligen. Vi var så duktiga inhouse, svarar hon i intervjun.

Foto: TT

Annons