Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollins slag mot Pernilla Wahlgrens kärlek – stora bråket i familjen

25 apr, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar
Christina Schollin fick nog efter det fräcka beteendet mot Pernilla Wahlgren.
Annons
TV: Pernilla Wahlgrens tårar efter händelsen med Christian BauerBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens tårar efter händelsen med Christian Bauer

Christina Schollin är en glad själ som inte helst lägger sig i konflikter. När de tidigare har uppstått har hon varit den som gått undan innan det "börjar skrikas och slängas i dörrar".

Men ibland rinner bägaren över även för henne, något som Pernilla Wahlgren och "en viss herre" fått smaka på.

Pernilla Wahlgren svåra år – ett tumult kärleksliv

Pernilla lever i dag ett lyckligt liv tillsammans med sin relativt nyfunna kärlek Christian Bauer. Och ingen är gladare än Christina som välkomnat sin dotters pojkvän med öppna armar.

– Christian är en oerhört stor tillgång i Pernillas liv, i våra liv. Han har smält in fantastiskt. Och det är som om han alltid har funnits på något sätt. Och han är ju plötsligt en människa som kommer in och gör vår dotter väldigt, väldigt lycklig. Så hon är ju, ja, jag kan säga, hon är en helt ny människa, har hon berättat i podcasten "Bathinas skilda möten"

Annons

Christina Schollins ilska – slog till pojkvännen

Men Pernillas förflutna har inte sett riktigt lika lyckligt ut. Hennes tidigare kärleksliv var tumult. Två äktenskap i bagaget, ett av dem bråkigt och destruktivt, vilket Christina fick bevittna – och till slut fick hon nog.

– Den gången rann sinnet över för mig. Jag kände bara att ingen får behandla min dotter på det sättet. Jag tror alla som var närvarande blev väldigt förvånade, men min markering var nödvändig och bra för alla parter. Den satt som en smäck den där örfilen. Det var skönt att få dela ut den, berättar hon i en intervju med Hemtrevligt.

Christina har även tidigare berättat om händelsen i Framgångspodden.

– Oj. Jag har varit så arg och så ren utsagt förbannad på en viss herre. Och vi fick ju ta hand om Pernilla i vissa perioder. Det går inte att beskriva vad hon har varit med om. Men vi har försökt att stötta henne och jag har sagt ett par sanningens ord till den här människan.

Foto: TT

Annons