Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Forsbloms saknas i Nyhetsmorgon – efter trista framtidsbeskedet

25 feb, 2024, 20:34 
Maria Forsblom lyser med sin frånvaro i Nyhetsmorgon. Det här är anledningen bakom.
Annons

TV4-stjärnan Maria Forsblom är en riktig favorit i Nyhetsmorgon, och ett kvitto på hennes populäritet är att hon i år fick ett alldeles eget program på kanalen: Drömkåkar utomlands.

Dubbelt upp med Maria i rutan alltså – men på sistone har hon lyst med sin frånvaro i Nyhetsmorgon. Det här är anledningen bakom det.

5 saker du inte visste om Maria ForsblomBrand logo
5 saker du inte visste om Maria Forsblom

Därför har inte Maria Forsbloms synts till i Nyhetsmorgon

Anledningen bakom frånvaron är turligt nog inte permanent. På Instagram visar Maria upp att hon njuter av krispig skidåkning och varm choklad i backen på Idre Fjäll! Barnen är såklart med på resan, däribland mamma Kristina och systern Kristin.

– Idag är det väder och vind minsann 💨 Friskt med 18 sekundmeter i byarna. Full gas!, skriver Maria Forsblom på Instagram.

Annons

Ett tidigt sportlov med andra ord, och en välförtjänt paus för den hårt arbetande Maria – som förhoppningsvis får lite sovmorgon!

Maria Forsbloms trista framtidsbesked

I fjol reste Maria Forsblom land och rike för att spela in det nya programmet Drömkåkar utomlands, där hon följer med svenskar utomlands på sina drömrenoveringar. Programmet togs emot väl av tittarna, och nu återstår bara ett avsnitt, tråkigt nog.

– Slutet närmar sig! Nu finns det näst sista avsnittet av Drömkåkar utomlands på TV4 Play, skrev Maria på Instagram i veckan.

I Marias kommentarsfält är det många som hoppas på en säsong två, när programmet försvinner från rutan:

"Jag vill se fler program!"

"Hoppas på en säsong till ☀️😎"

"Så bra program! Passar dig perfekt"

Ännu har inte Maria eller TV4 kommunicerat ifall det blir ytterligare en säsong av programmet, så det återstår att se. Maria hade i alla fall oerhört kul när hon filmade in programmet, och blev överlycklig när hon fick frågan av TV4:

– Tänk vilken grej att få komma nära människor när de uppfyller sina drömmar. Och att dessutom få göra det i andra länder. Jag gjorde faktiskt ett glädjehopp när jag fick frågan, har hon berättat för Svensk Dam.

Foto: TV4

Annons