Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Marie Serneholt avslöjar sanningen om uppbrottet med Måns Zelmerlöw – tolv år senare

14 feb, 2022, 17:00 
Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw

Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw var länge ett par.

Annons
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gångerBrand logo
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw var Kändis-Sveriges hetaste par. De blev officiellt ihop 2008 – men bara tre år senare var kärlekssagan över. Enligt Måns berodde uppbrottet på att "gnistan försvann".

– Jag vill att ni ska veta att jag och Marie inte längre är ett par. Hon är fortfarande min närmaste och bästa vän men det är så att gnistan inte finns kvar, sa han då till Expressen.

Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw
Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw – vilket power couple!

Både Marie och Måns får leva med att få frågor om relationen, trots att det gått nästan tolv år sedan de gjorde slut. Marie gästade nyligen Bathina Philipsons podcast ”Bathinas skilda möten”. Där de diskuterade de två kvinnorna den surrealistiska känslan som slår till när man ser en ex-partner.

Annons

Marie Serneholt om relationen med Måns Zelmerlöw

– Jag tycker också att det där är märkligt. Jag och Måns bodde grannar med några som fortfarande är vänner till mig. Så när jag är där är det ju väldigt märkligt att tänka att vi bodde i dörren bredvid och har haft ett liv där tillsammans. Det är märkligt, säger Marie i podcasten.

– Skulle jag träffa Måns i dag så är det inga konstigheter, då skulle jag lätt snacka med honom.

Sex år efter uppbrottet träffade Marie sin stora kärlek, säljaren Fredric Palmqvist. Idag är de sambos och har tvillingarna Philip och Nicholas, 2, tillsammans.

Även Måns Zelmerlöw har hittat sin andra halva. Sedan 2016 är han tillsammans med den brittiska skådespelerskan Ciara Janson Zelmerlöw, 33.

Marie trivs med att ha en partner som inte jobbar inom nöjesbranschen.

– Förut kunde jag känna att: ”Åh det var lite bekvämt och skönt”, men så här med facit i hand föredrar jag det här. När det är någon som inte är insatt och allt inte handlar om jobbet, säger Serneholt i podcasten.

Annons
Annons