Märkliga orden om Strömstedts äktenskap: "Har inte tyckt illa..."

Jenny Strömstedt.

Jenny StrömstedtQX-Galan, Cirkus, Stockholm, 2020-02-03© Eero Hannukainen / TT Kod 2802

Eero Hannukainen/TT

Niklas Strömstedt gifte sig med sin Jenny för snart tio år sedan, men vad var det Bo Strömstedt sa under bröllopet egentligen?

5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!
0:37

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!

(0:37)

Slå på ljud

Jenny och Niklas Strömstedt är kändisparet som har varit lyckligt gifta sedan 2011. Nu jobbar även duon tillsammans. Nyligen har den andra säsongen av "Tillsammans med Strömstedts" börjat. Under det första avsnittet besökte paret den tidigare statsministern Stefan Löfven och hans fru Ulla i Örnsköldsvik.

I det andra avsnittet fick tittarna se oväntade bilder. Det var när paret hälsade på tidigare finansministern Anders Borg och hans fru, Dominika Peczynski, som det hettade till. Tittarna fick då se en hetsig stämning mellan Jenny och Niklas.

Det var när Niklas Strömstedt frågade Anders Borg och Dominika Peczynski om de hade ändrat sina personligheter sedan de träffades som det brann till.

– Man ändrar sig själv, men accepterar högar till exempel, sa Nicklas och syftade troligtvis på klädhögar.

Jenny såg det som kritik mot henne, och gick genast till motangrepp.

Bo Strömsteds märkliga ord om Jenny Strömstedt under bröllopet

– Om du tar upp det där en gång till så blir jag galen. Jag lämnar inga jävla högar, sa Jenny argt.

Paret lugnade till slut ner sig men ibland märks det att Jenny och Niklas har varit gifta med varandra under en längre. Det är mer än tio år sedan de gifte sig på Bomans hotell i Trosa. Många profiler närvarade, bland annat programledaren Kristian Luuk och artisten Tomas Ledin.

Givetvis var även publicisten och Niklas pappa Bo Strömstedt och firade brudparet. Han bjöd och då på ett märkligt citat som har fått många att fundera på vad han menade egentligen.

- Vi tycker mycket om bruden, brudgummen har vi tyckt om länge. Det här känns som en stor dag. Vi har inte tyckt illa om någon av Niklas fruar men just den här tycker vi särskilt mycket om, sa han till Expressen.

LÄS MER: Jenny Strömstedt ryter ifrån mot Steffo – märklig stämning i Nyhetsmorgon

LÄS MER: Steffo Törnquists chockbesked med Jenny Strömstedt – tittarnas starka reaktioner

LÄS MER: Steffo Törnquist i tårar efter händelsen i Nyhetsmorgon – alla ser samma sak