Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Markoolios egna ord om romansryktet med Ebba Busch: "Sanningen är att..."

22 mar, 2022, 21:00 

I Marko "Markoolio" Lehtosalos nya bok berättar han sin sida av romansryktet med KD-ledaren.

Annons
TV: Hör mammans chockerande avslöjande om MarkoolioBrand logo
TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio

Det var under 2020 som rykten började spridas om artisten Marko "Markoolio" Lehtosalo, 47, och Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch, 35.

Ryktena startade i podcasten "Ursäkta" med komikerna Edvin Törnblom och Johanna Nordström, och handlade om att Marko och Ebba hade en påstådd hemlig romans. Efter ett tag började även kvällspressen skriva om detta.

Båda parterna dementerade ryktena när de fick frågan av olika tidningar och sajter. I intervjupodcasten "Värvet" berättade Ebba att hon varit förbannad över ryktet.

– Jag har inte varit glad över det. Jag har varit rå-pissed. För det första vill jag berätta att under det här året så har vår pressavdelning fått en massa frågor om olika män och kvinnor, som jag påstås ha haft samröre med på ett eller annat sätt, sa hon då.

Annons

Markoolios egna ord om romansryktet med Ebba Busch

I Markos nya självbiografi "Markoolio, mörkret och den rosa bubblan" tar han upp ryktet igen, och ger sin bild av det hela.

"Sanningen är att jag aldrig ens har träffat Ebba Busch, åtminstone inte vad jag vet. Vi har aldrig någonsin pratat med eller skrivit ett enda ord till varandra. Varken förr eller senare. Punkt", skriver han i boken.

Marko förklarar att till och med hans egna vänner började fråga honom om ryktet stämde, och att han då bestämde sig för att lägga upp en bild på Instagram där han klippt in sitt huvud bredvid Ebba, som en markering.

"Det var ett galet rykte som kom helt från ingenstans och spred sig som en löpeld bland folk, och som gjorde att jag fick sitta och dementera en påstådd romans med en person jag aldrig ens pratat med", skriver Marko.

Sanningen om Markoolios dejtingliv

Nyligen var Marko en av gästerna i Renées brygga i TV4. I programmet berättade han bland annat om sitt dejtingliv, som innefattar dejtingappar.

– Ja, jag är på Tinder men det är ganska lugnt, det är ganska lugnt ändå, säger han i programmet.

Han förklarade dock sedan att han tror mer på att träffa kärleken i verkliga livet och att han inte tänker presentera någon för sina barn om det inte är "på riktigt".

Annons