Martin Stenmarck återförenas med ex-frun – efter beskedet om nya flickvännen

17 nov, 2022, 15:00 
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Nu berättar Martin Stenmarck om julplanerna med ex-frun Hanna Hedlund.

Annons
Allt om Hanna Hedlund!
Allt om Hanna Hedlund!

Tidigare i år meddelade kändisparet Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att de gått skilda vägar. Beslutet var fattat på gemensamma grunder. De hade då varit tillsammans i 23 år och fått tre barn ihop.

Redan innan skilsmässan avslöjades hade ex-paret levt separerade i ett halvårs tid. I ett inlägg på Instagram skrev de själva om beslutet och förklarade att de skils åt som vänner.

”Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv”, skrev de.

Recept.se Nyhetsbrev

Martin Stenmarck bekräftar nya relationen

Sedan dess har varken Hanna Hedlund eller Martin Stenmarck uttalat sig speciellt mycket om uppbrottet. Men under torsdagen avslöjade Martin i Halv tre med Lotta Bromé att han hittat kärleken igen.

Annons

Vem som fångat Las Vegas-sångaren och mellovinnarens hjärta ville han dock inte uttala sig om. När han fick frågor om nya relationen var det som att han noggrant vägde orden i sin mun innan de gick ut i etern.

– Det håller jag hemligt, jag har någon som jag tycker om, sa han försiktigt.

Martin Stenmarck återförenas med Hanna Hedlund

Martin Stenmarck fick även frågor om skilsmässan från Hanna Hedlund. Artisten berättade då att de har en väldigt fin relation och än idag umgås med varandra.

Om knappt en månad är det julafton. Då kommer Martin resa till ex-fruns boende och fira tillsammans med henne och barnen.

– Jag kommer åka och hälsa på, vi firar tillsammans en stund där. Så länge det går och den traditionen går att ha så tycker jag att den är fin att ha tillsammans.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Ex-paret Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har planer på att fira jul ihop.

Foto: TT

Annons