Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Masked Singer-deltagare avslöjad i klipp – hemligheten ute

13 apr, 2023, 16:30 

Hemligheten i Masked Singer är ute – här är klippet alla pratar om.

Annons

Det blev en riktig bomb i senaste Masked Singer! När Mullvaden plockade sig masken dolde sig ingen annan än Janne Andersson, förbundskapten för herrlandslaget i fotboll, därunder.

Juryn med Felix Herngren i spetsen kunde inte tro sina ögon. Och Janne själv skrattade gott åt reaktionerna.

– De som känner mig kommer tycka att det här är overkligt, de andra kommer skratta och tycka det är ganska roligt, sa Janne i programmet.

Mysteriet i ”Masked singer Sverige”!Brand logo
Mysteriet i ”Masked singer Sverige”!

Masked Singer – klippet som avslöjar sanningen

Nu har TV4 släppt ett klipp där man får följa Jannes resa som Mullvaden – bakom kulisserna. Han har bland annat spela in sig själv när han sitter i blågul dress mitt under en landslagssamling.

– Vi är med landslaget i Portugal. Ingen i min stab har en aning om att jag håller på med det här, säger Janne i klippet.

Annons

– Jag har ingen relation alls till musik. Jag har aldrig sjungit någonting. Så jag är totalt omusikalisk och tondöv. Och därför har jag valt att vara med. Den här sidan har ju ingen sett innan såklart.

Janne verkar ändå ha uppskattat upplevelsen – även om den innebar ett stort avsteg från hans normala tillvaro.

– Det här senaste halvåret har Mullvaden levt med mig på olika sätt. Något som kommit in i mitt liv som aldrig funnits där tidigare är sång, säger Janne.

"Vissa kanske tycker att han gjorde bort sig"

På sociala medier var det vissa som menade att Jannes uppdrag som förbundskapten är svår att förena med medverkan i ett lättsamt lekprogram som Masked Singer. Men han försvarades av Aftonbladets krönikör Markus Larsson.

"Var det en chock att just Janne Andersson dolde sig bakom den steampunkiga Mullvaden? Njae. Sedan Göran Persson dansade med kossan Doris i 'Sen kväll med Luuk' är det väl en oskriven svensk lag att våra tyngsta offentliga personer någon gång måste larva sig på TV 4 för att fylla på sin folkliga spargris. Bli inte förvånade om Ulf Kristersson snart tävlar i 'Masked singer' som, säg, fotpall. Vissa kanske tycker kanske att Janne gjorde bort sig. Tja, ibland är gränsen mellan att bjuda på sig själv och vara en lycklig idiot så liten att den knappt finns", skriver Markus i en krönika.

Annons