Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mästerkock-deltagarens relation bakom kulisserna – avslöjar framtidsplanerna

23 mar, 2022, 11:00 

Bakom kulisserna på TV4s Sveriges Mästerkock var det mer än bara grytor som bubblade till ytan, utan även känslor. Nu avslöjar Helena Ekman nyheter om relationen tittarna inte fick se.

Annons
Helenas panik i ”Sveriges Mästerkock” – det sista hon villBrand logo
Helenas panik i ”Sveriges Mästerkock” – det sista hon vill

Succén Sveriges Mästerkock är i full gång och varje vecka ger sig ett gäng tävlingssugna amatörkockar ut i köket för att visa juryn vad de går för. För en aspirerande kock är det inte heller något dåligt pris som står på spel, utan ett bokkontrakt för att ge ut sin egna kokbok.

Veckorna har gått och det börjar dra ihop sig för final. Inför kvällens avsnitt är det bara fyra kockar kvar i tävlingen, och en av dem är Helena Ekman, 47, som kommit till att bli en tittarfavorit. Nu avslöjar hon på sin Instagram om de hittills hemliga framtidsplanerna med en före detta konkurrent.

Dolda relationen utanför programmet

Ida Odmark lyckades knipa en sjätte plats innan det var dags för henne att lämna tillbaka förklädet och åka hem. Till mångas stora besvikelse, kanske allra främst Helena Ekmans. Deltagarna hittade varandra under inspelningen, och gick nyligen ut med ett spännande besked om framtiden.

Annons

Helena Ekman är nämligen inte bara en fena i köket, utan vid sidan av matlagningen är hon VD på ett fastighetsbolag. Och nu ska ännu en kock ge sig in i bostadsbranschen, nämligen Ida Odmark.

På sin Instagram lade Helena upp en video från Sveriges Mästerkock när duon kramades, och efter en hyllning till sina medtävlanden avslöjade hon i bildtexten att hon anställt Ida på sitt företag. Ida verkar oerhört spänd inför sitt nya uppdrag, och kommenterar inlägget.

"Ska bli så roligt att arbeta tillsammans 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️ bästa du ❤️❤️❤️" Svarar hon Helena under videon.

Hyllas av sina konkurrenter

Helena Ekman har tyvärr fått utstå elaka kommentarer på internet under hennes medverkan i programmet. Men som tur är finns det gott om hyllningar också. Ida Odmark fick på sin Instagram frågan om tips på hur man ska höja sin självkänsla. Hon svarade då att man inte ska jämföra sig med andra, utan bara med sig själv.

Annons

Som bild har hon passande nog valt ett foto på henne och Helena, och avslutar med att skriva att Helena är hennes förebild när det kommer till det. Även om hon inte vann kokbokskontraktet verkar hon i alla fall lämnat tävlingen med något som kanske till och med är viktigare– en vän för livet!

Foto: Instagram, TV4

Annons