Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarnas nya ilska mot TV4-succén Sveriges mästerkock: "Jag blir tokig!"

17 mar, 2022, 08:00 
Jacob Johannesson

Tittarna fortsätter att vara rejält upprörda på TV4-succén Sveriges mästerkock.

Annons
Här brister det för Helena i Sveriges Mästerkock – tårarna i sändningBrand logo
Här brister det för Helena i Sveriges Mästerkock – tårarna i sändning

Sveriges mästerkock går mot sitt slut. Endast fyra deltagare återstår för de tre kvarvarande avsnitten. Men under säsongen har tv-tittare riktat stor ilska mot programmet. Under tidigare avsnitt har kritiker rasat mot att programmet åkte till Maldiverna för att spela in programmet.

"Varför väljer produktionsbolaget att skicka deltagare och tv-team till Maldiverna med flyg mitt under skenande klimatkris?", har en irriterad tittare skrivit på programmets Instagram.

"Tycker det är tråkigt att ni i de här tiderna väljer att resa till Maldivernas. Klimathotet någon?? Så himla fel och onödigt", skrev en annan.

"Varför väljer man att flyga alla deltagare + produktion hela vägen till Maldiverna för några dagars inspelning!?! Känns otroligt omodernt och tondövt! 😢🙈🌍", har en tredje kommenterat.

Annons

Tittarnas ilska mot Sveriges mästerkock: "Blir tokig!"

Nu är programmet tillbaka från de kritvita stränderna, men tittarnas raseri fortsätter. På Instagram anklagas Sveriges mästerkock för att "spoila", vilket innebär att publiken får se för mycket på sociala medier innan avsnittet har sänts reguljärt i tv-rutan.

"Snart behöver vi inte titta när allt läggs ut i förtid. Vi kan titta här", skriver en tittare på TV4:s Instagram.

"ALLTSÅ LÄGG INTE UPP INNAN AVSNITTET HAR SÄNTS! SNÄLLA!! Blir ju tvungen av sluta följa kontot!!", fortsätter en annan.

Den ena tittaren är argare än den andra, och ryter till mot kanalen ordentligt för att de ska sluta avslöja vad som händer i kommande avsnittet.

"Men kan vi SLUTA AVSLÖJA SNÄLLA?! Blir tokig!! Det är såhär varenda vecka."

Tre avsnitt återstår av årets säsong av Sveriges mästerkock, där bland annat tittarnas favorit Helena Ekman är med och kämpar om segern.

Foto: TT och TV4.

Annons