Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Matilda Boza ger svar på tal - efter Steffos pik i Nyhetsmorgon

26 jul, 2023, 16:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Matilda och Steffo
Matilda har varit tillbaka i rutan under sommaren. Foto: TV4

Matilda Boza är en riktig tittar-favorit i Nyhetsmorgon.

Annons

Programledare Matilda Boza har blivit ett välkänt ansikte för alla Nyhetsmorgon-fans. Hon har under de senaste åren varit en av programledarna för TV4:s nyhetsprogram, tillsammans med bland annat Jenny Strömstedt och Soraya Lavasani. Matilda har verkligen blivit en favorit bland tittarna, trots att det inte var längesedan hon gjorde debut i programmet.

5 saker du inte visste om Matilda BozaBrand logo
5 saker du inte visste om Matilda Boza

Steffos pik i Nyhetsmorgon

I början av året försvann hon däremot från TV-rutan då hon skulle vara mammaledig. Det var många tittare ledsna för, men glada för henne skull. Men nu kan vi hurra igen då hon har gjort några inhopp under sommaren.

Under flera program har vi sett henne tillsammans med kollegan Steffo Törnqvist. De har jobbat ihop flera gånger och har blivit goda vänner, så pass goda vänner att de vågar ge lite skämtsamma pikar till varandra. Vilket Steffo gjorde under 2022.

Annons

Under en morgon i september när de skulle spela in la Steffo ut en skämtsam video på Instagram där Matilda blev sminkad under reklampausen, och skrev:

"Matilda hoppar in en sändning i NyMo och är redan diva, mycket lovande", till videon.

Matildas svar

Men för ett tag sedan fick Matilda frågan om piken av tidningen Mama och fick svara på Steffos uttalande.

– Haha, nej, jag skulle inte säga att jag är en diva. Men just den dagen, det var precis när de skulle sätta på mig mikrofonerna inför programmets start, så stod jag och satte på läppglans och samtidigt var det en person som smörjde in mina ben. Då såg det väl väldigt divigt ut! Steffo sa att ”det är ditt första program på Nyhetsmorgon Matilda och du är redan en diva”., säger Matilda till Mama.

Duon har nu känt varandra länge och är vana vid att skoja med varandra. Nu ser vi fram emot ännu fler program med radarparet i TV-rutan.

Annons