Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs bekräftar: Därför har E-Type försvunnit från hennes bilder

18 jan, 2024, 18:30 
Melinda Jacobs berättar nu själv om orsaken bakom Martin E-Type Erikssons frånvaro.
Annons

Våren 2022 bekräftade Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Eriksson att de var ett par. Därefter har det gått som på räls – och de har både hunnit gifta sig, köpa hus och skaffa barn.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Redan innan de valde att gå ut med relationen hade det ryktats om en romans. Både Melinda och Martin hade setts på middag hemma hos statsminister Ulf Kristersson, vilket satte igång spekulationerna.

– Vi visste att det förr eller senare skulle läcka. Vi försökte hålla det hemligt så länge vi bara kunde och jag tyckte vi lyckades ganska bra. Men sen var vi på Storytel-galan, där min bok var nominerad, och som även var vår första offentliga tillställning tillsammans. Då visste vi att det var kört, har Melinda Jacobs sagt till Svensk Damtidning.

Annons
Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson
Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson var med om ett sagolikt bröllop förra året!

Dök upp på gala utan E-Type

Att Melinda är nära vän med Ulf är inget nytt. Det är heller inget nytt att hon även har en fin vänskap med statsministerns fru Birgitta Ed, som dessutom agerade vigselförrättare på bröllopet.

Så när Melinda dök upp på röda mattan inför tv-galan ”Sjung tillsammans mot cancer” på Cirkus i Stockholm, var det med Birgitta vid sin sida som hon strålade.

– Vi är goda vänner. Jag hade ju ett litet barn, en flicka som under tragiska omständigheter gick bort. Efter händelsen som inträffade med henne så lärde jag känna Ulf. Sedan har jag lärt känna Birgitta via Ulf. Och i dag är vi nära vänner, säger Melinda till Expressen.

Annons

Därför syntes inte Martin

Däremot fick galan klara sig utan Martin E-Type Eriksson. Han gick varken att se vid Melindas sida eller på röda mattan, men Melinda förklarar att det finns en befogad orsak bakom hans frånvaro.

– Ja, Martin är hemma och sjuk så då fick jag med mig Birgitta i stället. Lite trist för honom men trevligt att få tillfälle att umgås med henne på tu man hand en stund. Det känns som en oerhört viktig kväll. Så det var ett ganska självklart beslut att gå även om Martin är sjuk.

Krya på dig, Martin!

Melinda Jacobs och Birgitta Ed
Melinda Jacobs med vännen och prästen Birgitta Ed.

Foto: TT

Annons