Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs har bestämt sig – nya beslutet med E-Type

21 apr, 2023, 05:00 

De är inbjudna till Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikssons bröllop.

Annons

Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikssons kärleksmelodi är som ett välstämt, självspelande piano. I april förra året dök de upp tillsammans för första gången och sedan dess har de aldrig blickat tillbaka.

Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!Brand logo
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

De har förlovat sig, blivit sambor och välkomnat dottern Izadora till världen. I vår är det även dags att lova varandra evig tro och kärlek, mitt framför ett hav av inbjudna gäster.

Paret spar inte på krutet, utan väljer att slå på stora trumman. Omkring 200 gäster har bjudits in till bröllopet, som kommer att äga rum på Vadstena slott i september.

Annons

– Det är pirrigt för att det är en stor dag. När man ska skrida fram där så kommer man nog bli lite nervös, säger Melinda Jacobs.

Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs
Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs.

Ulf Kristersson nära att avslöja relationen

Rykten om en eventuell romans mellan Melinda och E-Type florerade redan innan paret själva gick ut och bekräftade att de var ett par.

I februari förra året publicerade statsministern Ulf Kristersson en middagsbild på Melinda och E-Type, vilket satte igång ryktesspridningen.

– Vi visste att det förr eller senare skulle läcka. Vi försökte hålla det hemligt så länge vi bara kunde och jag tyckte vi lyckades ganska bra. Men sen var vi på Storytel-galan, där min bok var nominerad, och som även var vår första offentliga tillställning tillsammans. Då visste vi att det var kört, säger Melinda Jacobs till Svensk Damtidning.

Annons

Ulf Kristersson och Birgitta Ed om bröllopet

Men Ulf Kristersson kan pusta ut. Han och hustrun Birgitta Ed är fortsatt goda vänner med både Melinda och E-Type. Därför är det också självklart att de blivit bjudna på bröllopet.

– Det kan du ge dig på, säger Ulf Kristersson till Expressen och berättar att han och Melinda varit vänner i flera år.

– Vi lärde ju känna varandra genom den förfärliga händelsen med Lilla hjärtat, det var då jag och Melinda hade kontakt första gångerna och insåg att vi hade gemensam syn på vad man borde göra för att skydda barn som fått en väldigt tuff start. Sen fick vi Martin på köpet också.

Birgitta Ed och Ulf Kristersson
Birgitta Ed och Ulf Kristersson kommer närvara på Melinda Jacobs och E-Types bröllop i vår.

Foto: TT

Annons