Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs historiska beslut med E-Type och dottern Isadora – aldrig hänt förr

04 jul, 2023, 10:30 

Melinda Jacobs historiska beslut med familjen i sommar.

Annons

Melinda Jacobs liv går i ett rasande tempo. På bara något år har hon hunnit hitta sin stora kärlek i livet, förlovat sig, fött barn och blivit sambo med fästmannen Martin E-Type Eriksson.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Beslutet att bo under samma tak fattades strax innan dottern Isadoras födsel. Melinda berättade då för Svensk Damtidning att det var ohållbart med ett distansförhållande innan barnets ankomst.

– Det går inte att bara stå på slutet nu själv med allting, nu måste vi vara under samma tak. Det är inte bara att lämna ett helt liv i Stockholm med restauranger och allt som han har där. Det har tagit lite tid och mycket som ska styras upp och planeras där, men nu är vi på banan.

Annons
Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs
Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs.

Melinda Jacobs om hektiska tiden

Sedan dess har det hänt ännu mer i parets intensiva liv. Isadora har döpts, till hösten planerar paret att gifta sig och just nu pågår ett hårt arbete med renoveringen av deras nya hus i Vadstena.

I podden ”Familjärt” berättar Melinda att det är mycket som måste ordnas innan huset står klart, och att det inte är helt lätt att både ta hand om barn och renoveringen av ett hus.

– Nu är det på gränsen vad jag klarar av.

Melindas historiska beslut med Isadora

Men mitt i allt kaos kan Melinda i alla fall glädja sig åt att det blir en sommar med lite semester. Frågan är bara hur mycket den kommer att tillbringas med fästmannen, då han har en del spelningar under sommaren.

Annons

Däremot kommer de hinna med en avstickare till svenska sommarparadiset Gotland, något Melinda Jacobs verkligen ser fram emot - i en tid då det är så mycket annat att stå i.

Dessutom blir det första gången hon besöker den turistvänliga ön, men Martin känner väl till ön och får väl axla rollen som någon form av gotländsk guide.

– Vi ska till Gotland. Jag har faktiskt aldrig varit på Gotland, så det är första gången för mig. Martin har varit där mycket så det blir en vecka där. Utöver det så flyttar vi till vårt nya hus i sommar, säger Melinda Jacobs till Aftonbladet.

Melinda Jacobs med dottern Isadora
Melinda Jacobs med dottern Isadora.

Foto: TT

Annons