Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs och E-types beslut i relationen – bara månader innan stora bröllopet

21 aug, 2023, 10:00 
Felicia Plåt
Melinda och Martin
Paret planerar ett bröllop i höst. Foto: tt

E-Type har köpt sig själv och familjen en väldigt lyxig present.

Annons

Det var under 2022 som vi kunde se turturduvorna Melinda Jacobs och Martin "E-type" Eriksson tillsammans för första gången. Det sa klick vid första ögonkastet och idag lever de ett härligt familjeliv tillsammans.

Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoriaBrand logo
Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

Melinda och E-Types stora bröllop

I januari i år kunde paret välkomna deras lilla dotter, Izadora till världen. Något som E-Type länge längtat efter. Nu har paret sex barn tillsammans då Melinda har fem barn sedan tidigare, både biologiska och som hon är familjehem till.

Annons

Melinda och Martin har alltså fullt upp med familjelivet, det är alltid flera bollar i luften och just nu håller de även på att totalrenovera sitt nyinköpta hus i Vadstena. Inte nog med det ska de även gifta sig och planerar inför bröllopet i höst, som Melinda har berättat kommer bli stort.

– Det blir ett stort bröllop, det blir ett väldigt stort, har Melinda Jacobs sagt i sin podd ”Familjärt”.

E-Types beslut

Det är alltså mycket som händer i familjen Eriksson/Jacobs liv just nu. Det är inte många månader kvar tills bröllopet med 200 personer ska ta plats och det lär inte bli en billig historia.

Men pengar verkar inte vara ett problem för paret, mitt i allt har nämligen E-Type tagit ett stort, och dyrt, beslut för familjen. Han har nämligen införskaffat sig en ny bil, och det är inte vilken bil som helst utan av lyxmärket Porsche, skriver Expressen.

Det var bilförsäljaren Platinum Cars som delade med sig av nyheten på sin Facebook-sida där de publicerade en bild på E-Type bredvid sin nya Porsche. På bilden håller E-Type i en skylt där det står köpt och en vinflaska.

Annons

Ett köp som verkligen förtjänar att firas! Enligt Expressen ser det ut att vara en Porsche Panamera 4 E-hybrid Sport Turismo, vilket går för en summa på 789 000 kronor enligt företagets hemsida.

Annons