Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs tråkiga besked – påverkar hela familjen: ”Kaos”

14 jun, 2023, 21:30 

Melinda Jacobs berättar nu om flyttkaoset med familjen.

Annons

Kärlekskarusellen har rullat på i en rasande fart. Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Eriksson är nyblivna föräldrar och om några månader väntar ett sagolikt höstbröllop på Vadstena slott.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Förra året kunde Svensk Damtidning dessutom avslöja att E-Type bestämt sig för att flytta in hos Melinda i Vadstena, för att vara under samma tak i väntan på dottern Izadora.

– Det är inte bara att lämna ett helt liv i Stockholm med restauranger och allt som han har där. Det har tagit lite tid och mycket som ska styras upp och planeras där, men nu är vi på banan, sa Melinda Jacobs.

Melinda Jacobs
Melinda Jacobs är nybliven förälder och sambo med Martin E-Type Eriksson.

Melinda Jacobs om hektiska tiden

Men det är inte bara ett bröllop som behöver planera. I april berättade Melinda att de köpt ett nytt hus och de senaste veckorna har det varit fullt upp med att hand om barn och renoveringen av den nya kåken.

Annons

I sin podcast ”Familjärt” har Melinda berättat att det dagligen är nya beslut som måste tas, att det hela tiden finns saker som behöver göras med huset och att det ibland kändes övermäktigt.

– Nu är det på gränsen vad jag klarar av, sa hon.

Familjens kaosflytt

Förhoppningen är att familjen ska kunna flytta in i huset i slutet av juli, men det är fortfarande en hel del som behöver fixas innan man packat upp alla packväskor och kan pusta ut.

– Det nya huset är det fullt kaos i. Tanken är att vi ska flytta in om fem veckor, men vi får se. Det är mest kaos på båda ställena just nu, säger Melinda Jacobs till Hänt och fortsätter:

– Sommaren kommer bestå av flyttkaos och planering av bröllop och så blir det lite semester på Gotland med. Så det kommer bli en bra sommar.

Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs
Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs.

Foto: TT

Annons