Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melindas panikdrag mitt i bröllopsstressen – kallar på hjälp

18 jul, 2023, 18:30 
Samuel Björn
Melinda Jacobs
I höst är Melinda Jacobs och E-types bröllop planerat att hållas.

Det har varit ett händelserikt år för Melinda Jacobs och E-Type – då är det skönt att man kan få lite hjälp på traven.

Annons
6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Det händer mycket i Melinda Jacobs och Martin "E-type Erikssons liv just nu. Våren 2022 bekräftade paret deras relation för Svensk Damtidning och sedan dess har de hunnit förlova sig, skaffa ett gemensamt hem och en dotter.

Till slutfasen av husets renovering har nu Melinda kallat in hjälp som står henne nära.

"Inte hållbart i längden"

I januari kom dottern Izadora till världen och snart därpå var det dags för paret att påbörja sin renovering av det nya hemmet Vadstena.

E-type hade då sålt sitt hem från 1926 med sex rum och en tomtarea på 846 kvadratmeter för 17,2 miljoner kronor och flyttat in till Melinda och hennes barn i Vadstena.

Men det nya boendet blev trångt. E-type som var van med en 200 kvadratmeter stor studio fick nöja sig med att jobba i ett pannrum på ynka 3 kvadratmeter. Han köpte då ett hus bara 300 meter ifrån Melindas hem för att kunna sköta sitt arbete men kände ändå att det inte dög för den stora familjen.

Annons

– Vi måste ha ett större hus i Vadstena. Vi är åtta i familjen under ett tak och det är i inte hållbart i längden. Jag är lite inneboende nu och det är inte riktigt min natur, men jag hänger i och håller i där. Jag är en del av den här familjen och har en liten dotter, då kan jag bo på månen i en trästuga. Det är lugnt, berättade E-type till Amelia.

Hjälp från närstående

Sagt blev till gjort, i maj delade Melinda de första bilderna från nya husbygget på Instagram och nu är det snart dags för familjen att flytta in helt och hållet.

Melinda har delat med sig från renoveringen och den hjälp hon fått från olika byggfirmor längst dess väg, och nu till slutfasen av den verkar Melinda kallat in en annan slags hjälp, nämligen familjen.

Melinda delade nämligen under dagen en story från när ingen mindre än hennes mamma är i huset och hjälper till.

Melinda Jacobs mamma
Här jobbar Melinda Jacobs mamma på i det nya huset.

En välbehövlig hjälp kan man tänka sig efter händelserika år som toppas av en bröllopsplanering inför giftermålet med E-Type i höst.

Annons