Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mello-stjärnans stora ilska – anmäld efter händelsen med sonen

21 okt, 2022, 13:30 
Mariette Hansson i Melodifestivalen 2020

Nu har artisten fått nog.

Annons
Cornelia Jakobs glädjekollaps efter vinsten i MelodifestivalenBrand logo
Cornelia Jakobs glädjekollaps efter vinsten i Melodifestivalen

Mariette Hansson, 39, slog igenom när hon tävlade i Idol 2009. Sen dess har framgångarna avlöst varandra och hon har varit med i både Melodifestivalen och Stjärnornas stjärna.

Även privat blomstrar livet för den begåvade sångerskan från Halmstad. I november förra året fick hon sonen Dante tillsammans med frun Isabelle Hansson och lever sedan dess ett lyckligt familjeliv.

Samtidigt har inte allt varit en dans på rosor. Bara några månader efter sonens födsel damp ett brev från Socialtjänsten ned i brevlådan. Någon hade gjort en orosanmälan med motiveringen att ”Dante inte får den uppmärksamhet han behöver”.

Mariette Hansson
Mariette Hansson tog sig hela vägen till final i Melodifestivalen 2020.

Mariette: ”Så himla overkligt”

Mariette Hansson delade själv med sig av brevet från Socialtjänsten på Instagram. Enligt artisten lades anmälan ned redan innan fallet öppnats.

Annons

– Jag fick mig nästan ett litet skratt när jag läste det för att det var så himla overkligt att få ett sådant brev till sig, där någon dessutom har kollat igenom min Instagram och påstår att jag spelar och jobbar så mycket att jag inte kan ta hand om mitt barn.

– Jag kan inte säga att det här har påverkat mig negativt på något sätt, det enda jag känner är att de här resurserna hade kunnat läggas på fall som verkligen behöver det. Och att det säkert finns väldigt många som hade behövt det här, sa Mariette Hansson till Aftonbladet.

Mariette anmäld igen

Nu har Mariette Hansson blivit anmäld igen. Detta efter att Dante fått vattenkoppor och Mariette lagt upp en bild på sjuke sonen med orden: ”Lagom till måndag är han på benen igen och påminner er alla att skaka bort vad som påverkar er negativt i livet”.

Under torsdagen berättade artisten själv om händelsen på sin instastory.

”JAG VET att det är farligt att smitta folk med vattkoppor. Men Dante har varit i karantän två dagar mer än han behöver, tagit medicin för att bli av med det snabbare på grund av besvär OCH ALLA blåsor är uttorkade. Räknade till över 150 stycken dms (personliga meddelanden) bara igår om hur oansvarig jag är som utsätter folk för smitta sen orkade jag inte räkna mer”, skrev hon på Instagram enligt Nöjeslivet.

”Ska jag inte kunna lägga upp saker här utan att det finns ni som ska anmäla mig för allt?”.

Mariette Hanssons son Dante
Mariette Hanssons son Dante.

Foto: TT/Instagram

Annons