Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mellostjärnan stoppas av SVT! Får inte uppträda i programmet

18 feb, 2023, 15:00 

Därför stoppar SVT Nanne Grönvall från Melodifestivalen 2023.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Melodifestivalen har äntligen kickat igång igen. Programledarduon Farah Abadi och Jesper Rönndahl har redan hunnit avverka besök i Göteborg och Linköping, när folkfesten nu beger sig vidare ut i Sverige.

SVT gör om Melodifestivalen 2023 – allt du måste veta!Brand logo
SVT gör om Melodifestivalen 2023 – allt du måste veta!

Nästa anhalt blir Lidköping, där Paul Rey, Casanovas, Melanie Wehbe, Nordman, Laurell, Ida-Lova och Marcus & Martinus gör upp om finalplatserna inför en entusiastisk publik.

Hemma i tv-sofforna kan man räkna med en lika stor portion entusiasm. Många brukar duka upp med popcorn, chips, läsk och godis, samtidigt som frenetiska applåder duggar tätt mellan låtarna.

Annons
Farah Abadi och Jesper Rönndahl som programledare i Melodifestivalen 2023
Melodifestivalens programledarduo Farah Abadi och Jesper Rönndahl.

Melodifestivalens stora stjärnor

Ja, i flera decennier har Melodifestivalen varit en välkommen tradition hemma i tv-stugorna. Programmet har också levererat storstjärnor som Carola, Lena Philipsson och Nanne Grönvall, för att bara nämna några.

Den sistnämnda ligger bakom schlagerhits som ”Avundsjuk”, ”Håll om mig” och ”Carpool Karaoke”. Nanne Grönvall verkar aldrig bli mätt på den stora folkfesten och ser inget stopp i sikte.

Nanne Grönvall i Melodifestivalen
Nanne Grönvall älskar Melodifestivalen. Här är schlagerartisten under en mellanakt.
Annons

Nanne Grönvall stoppas av SVT

Det gör däremot SVT.

Nanne Grönvall hade stora förhoppningar att medverka i årets upplaga av Melodifestivalen. Hon och gruppen One More Time skickade nämligen in ett bidrag som fick ett nej från kanalen.

– Inte i år i alla fall men vi hoppas väl på nästa år. Vi håller på och skriver med One More Time nu och hoppas kunna släppa lite till hösten. Då får vi också se om vi skickar in en låt till nästa års Mello. Vi skickade även in i år men kom inte med, det var också med One More Time, säger Nanne Grönvall till Nöjeslivet.

Men Nannes hunger efter den stora folkfesten tycks inte veta några gränser, så det är inte helt omöjligt att hon ändå dyker upp på efterfesten för att fira med alla andra artister.

– Jag brukar göra det nämligen. När jag inte är med själv och tävlar så åker jag med till någon av deltävlingarna för att bara hänga med vänner och kollegor.

Nanne Grönvall
Nanne Grönvall planerar att dyka upp på någon efterfest och överraska vänner och kollegor.

Foto: TT

Annons