Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mia Parnevik berättar om det tuffa bakslaget – "Krigade mot mig själv"

17 jul, 2022, 13:00 
Mia Parnevik berättar om den tuffa perioden - "Krigade mot mig själv"

Mia Parnevik delar med sig mycket om en tid som var tuff och lämnade spår.

Annons
VIDEO: 5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
VIDEO: 5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Mia Parnevik, fru till Jesper Parnevik och mamma till Peg Parnevik & Penny Parnevik, är en av årets sommarpratare i "Sommar i P1". Den mycket välkända före detta reality-stjärnan tar tillfället i akt att berätta om både det upplyftande och det som är lite svårare i sitt sommarprat.

Mia Parnevik når botten - finner allt omöjligt

Efter det svåra valet att operera bort sin livmoder, äggledare och äggstockar, följer en svår tid i livet som skulle få Mia att helt tappa fattning om den hon var.

– De heta vallningarna var nog så påfrestande men snabbt började också mitt humör att påverkas. Det som utspelade sig sen var ett världskrig där jag låg vid alla fronter och krigade mot mig själv. Plötsligt var mitt liv svart, berättar en märkbart berörd Mia Parnevik i ”Sommar i P1”

Annons

En ohållbar situation - krävde terapi

Mias dåliga mående kom att påverka hennes förhållande med maken Jesper Parnevik och vänner vidtog stora åtgärder för att hjälpa paret.

En vän till familjen flyger ner en terapeut från Chicago till Parneviks allt för att hjälpa dem att reparera förhållandet. I två veckor är de inlåsta med varandra med sessioner flera gånger om dagen.

SE OCKSÅ: 5 saker om Mia Parnevik som du kanske inte vissteBrand logo
SE OCKSÅ: 5 saker om Mia Parnevik som du kanske inte visste

– Vårt bootcamp hjälpte oss att se varandra i det vi gick igenom, att vi båda var drabbade, att hitta olika sätt att navigera till stormarna hade bedarrat. Det tog säkert två år innan jag, min kropp, och vi båda var ute på andra sidan, men då starkare tillsammans än någonsin förut, säger Mia Parnevik i ”Sommar i P1”.

Det förklarar varför Mia kan verka så pass positiv, hon har helt enkelt varit med om en hel del. Kanske har denna period påverkat extra mycket...

Foto: TT

Annons