Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Mia Parneviks dolda lidande – som tittarna inte fick se

29 mar, 2022, 09:00 
David Lindgren, Tobias Karlsson, Mia Parnevik och Petra Mede

Hon var först ut att lämna tävlingen, nu berättar hon om den tuffa kampen bakom kulisserna.

Annons
Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony IrvingBrand logo
Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony Irving

Efter bara två veckor var det dags för Mia Parnevik att lämna Let's Dance. I premiäravsnittet åkte ingen ut, så hon var den första som fick lägga dansskorna på hyllan. Trots det, fick hon inte bara kritik av den syrliga juryn.

– Det var mycket bättre än förra veckan, sa Dermot Clemenger efter Mias dansnummer.

Men att vara bättre än förra veckan räckte inte för att hålla sig kvar i tävlingen. Efter en duell mot Mouna ”Dr Mouna” Esmaeilzadeh stod det klart att hennes dansresa tog slut.

Kallar Let's Dance för "ett skämt"

Att åka ut först är aldrig kul, och var många besvikna tittare som gärna hade sett Mia sprida glädje på dansgolvet. Och det kan inte vara lätt att se en familjemedlem sågas på tv, i alla fall inte om du frågar Parnevik-familjen.

Mias dotter Penny har själv varit med i Let's Dance, och var på plats i lokalerna kvällen som slutade så tråkigt. Hon höll inte tillbaka med att visa sitt missnöje över resultatet, och sa några välvalda ord på Instagram efteråt.

Annons

”Asså Let's dance.........??!?!?!?!......WTF. Ett skämt.....”, skrev hon bland annat.

Inte helt återställd

Det var ingen lätt resa för Mia. Att ge sig ut på dansgolvet för första gången för miljonpublik är nog något de flesta hade ryggat för, men Mia hade ännu en faktor som ställde till det, som inte alla tittare känner till.

För mindre än ett år sedan, i augusti, tvingades hon genomgå en höftoperation. Operationen gick bra, men det är en lång återhämtningsfas och Mia besväras fortfarande av sin höft.

– Det har ju varit en utmaning naturligtvis. Nu är det bara att köra, sa Mia Parnevik till Nöjeslivet i en intervju innan hon röstades ut.

Danspartnern Tobias Karlsson fascineras också av Mias beslut att delta i tävlingen, trots sina bekymmer.

– Hur tänkte du? ”Jag har bara en höft, nu kör vi, nu ska vi köra let’s dance”, frågade han Mia i intervjun med Nöjeslivet.

– Det känns okej och vi jobbar på det. Det är ju kanske inte det smartaste jag har gjort. Ja i augusti opererade jag mig och nu ska vi köra Let’s dance, svarade Mia Parnevik.

Foto: Instagram/TT

Annons