Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mikaels beslut i relationen med Lotta: ”Sorgligt”

15 dec, 2022, 14:30 

Mikael Sandströms ord om Lotta Engberg i Nyhetsmorgon möts av kraftiga reaktioner.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Nedräkning till julafton har börjat. Städer kryllar av människor som desperat försöker få tag i den perfekta julklappen. Före julefrid råder julekaos, innan man äntligen kan slå sig till ro framför den varma brasan.

För många är julledigheten det viktigaste och heligaste på hela året. Äntligen samlas hela familjer, skrattar, utbyter artighetsfraser och pratar om vad som hänt sedan man sågs sen sist.

Men alla får inte ta del av den glada upplevelsen och den välkomnande vilan. Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Lotta Engberg är några av dem som blir utan ett traditionellt julfirande i år.

Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg och Mikael Sandström kommer inte få ett normalt julfirande i år.

Mikael om julen utan Lotta

Lotta Engberg har gjort sig känd för att jobba när andra är lediga. Om det inte är allsång på Liseberg om somrarna, är det Bingolotto och Uppesittarkvällen om jularna.

Annons

För tittarna är det såklart väldigt välkommet att se folkkära Lotta sitta i studion och bjuda på en bingoafton som brukar vara proppfull med artister, julrim, bingo och diverse julmys.

– Lotta gör ju uppesittarkvällen, och hon har ju en miljonpublik, så hon gör det den 23e. Det blir väldigt sent, och jag är ju inte inblandad i det, har Mikael Sandström sagt till Svensk Damtidning.

Mikaels besked: ”Tid att umgås”

Ja, Lotta kommer helt enkelt ägna sig åt uppesittarkväll och Mikael åt hemmasittarkväll. Däremot gäller separationen bara dan före dopparedan. På självaste julafton kommer paret fira tillsammans.

– Då ska vi försöka planera in så lite som möjligt, så vi får tid att umgås med varandra och eventuella barn som kommer hit, säger Mikael i Nyhetsmorgon och passar även på att komma med lite värdefulla jultips:

– Mitt råd är: nöjd dig med två sorters sill, nöjd dig med att besöka en kompis eller en släkting, tillbringa inte hela julafton med att flänga omkring, jagandes i ett socialt gatlopp. Begränsa dig, ge dig lite tid till återhämtning så kommer du se att det blir en mycket skönare och behagligare jul.

Lotta Engberg och Stefan Odelberg programleder Uppesittarkvällen
Lotta Engberg och Stefan Odelberg programleder Uppesittarkvällen.

Tittarnas sorg: ”Vad sorgligt”

Men att det inte blir ett lika långt julfirande för Mikael och Lotta är för många en sorg. I kommentarsfältet är det flera som nu uttrycker sitt stöd och hoppas att det ändå blir ett bra julfirande.

”Nej, vad tråkigt. Ni är så fina tillsammans”, skriver en person.

”Vad sorgligt”, skriver en annan.

”Så fint av doktorn att tala hur de firar sin jul i år. God Jul,!”, skriver en tredje.

Foto: TT

Annons